شناسهٔ خبر: 72282818 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

رسانه امریکایی: ترامپ حاضر است برای توافق با ایران کوتاه بیاید!

ترامپ آماده است برای رسیدن به توافق با ایران، مصالحه‌هایی انجام دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ رسانه امریکایی آکسیوس می گوید: مذاکرات عمان غیرمستقیم آغاز خواهند شد.

در حالی که مقام‌های آمریکا در روزهای گذشته مدعی شده‌اند مذاکرات عمان درباره برنامه هسته‌ای ایران مستقیم خواهد بود یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با پایگاه آکسیوس گفته که مذاکرات به صورت غیرمستقیم آغاز خواهد شد. 

 

این پایگاه خبری آمریکایی مدعی شد که گفت‌وگوها به صورت غیرمستقیم آغاز خواهند شد و در صورت مثبت بودن جلسات اولیه به سمت «تعاملات مستقیم‌تر» خواهند رفت. 

 

پیش از این رسانه‌های ایران گزارش دادند این مذاکرات با وساطت بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان به‌صورت غیرمستقیم و از طریق تبادل متن مکتوب انجام خواهد شد. 

 

 

اکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت:

 ترامپ آماده است برای رسیدن به توافق با ایران، مصالحه‌هایی انجام دهد.

«سؤال اصلی ما از ایرانی‌ها که می خواهیم پاسخ داده شود، این است که آیا اراده سیاسی برای انجام گفت‌وگویی جدی دارند یا نه، تا مجبور نشویم به گزینه‌ی دیگر متوسل شویم.»

 

 رسانه امریکایی آکسیوس گزارش داد:

 

اریک تراگر، مقام ارشد شورای امنیت ملی آمریکا و کارشناسان هسته‌ای وزارت امور خارجه به ویتکاف در عمان خواهند پیوست.

 

قرار است دور اول مذاکرات آمریکا و ایران روز شنبه به طور غیرمستقیم آغاز شود.

 

اگر جلسه افتتاحیه مثبت بود احتمالا مذاکرات مستقیم انجام خواهد شد.

 

ویتکاف محتوای نامه ترامپ را در جلسه تکرار خواهد کرد که او راه حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد اما اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.

اخبار مرتبط

انتهای پیام