شناسهٔ خبر: 72279974 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرکشی استاندار کرمانشاه از خدمات شبانه نانوایی‌ها/ پخت کیفی و افزایش کشیک

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه جمعه شب در سطح شهر به سراغ نانوایی‌هایی رفت که مجوز پخت شبانه گرفته اند؛ منوچهر حبیبی در این سرکشی بر افزایش کشیک‌ها و کیفی شدن نان تاکید کرد و گفت: در این راستا نیاز است تا نانواها آموزش تخصصی برای بهبود روش پخت ببینند.

صاحب‌خبر -

منوچهر حبیبی به همراه تعدادی از مدیران ذیربط استان و شهرستان از نانوایی‌های فعال در شیفت شب کلانشهر کرمانشاه سرکشی کرد و گفت: از یک ماه پیش تصمیم گرفتیم برای رفاه حال شهروندان برخی از نانوایی‌ها تا ساعات پایانی شب فعال بمانند و برآوردها حاکی از استقبال و رضایت مردم از این طرح است.

وی تاکید کرد: بنا داریم سهیمه آرد این نانوایی‌ها را به صورت ثابت و منظم تامین کنیم تا نسبت به ادامه فعالیتشان اطمینان داشته باشند.

حبیبی افزود: برای اطلاع شهروندان کرمانشاه از این نانوایی‌ها باید اطلاع رسانی مناسب و نصب تابلو و همکاری فرمانداری و اتحادیه انجام شود.

استاندار کرمانشاه همچنین بر اهمیت کیفیت نان تاکید کرد و افزود: به این منظور کمیته ای را مامور بررسی در کارخانه‌های مرتبط کرده ایم و در این مسیر دانشگاه علوم پزشکی نیز ما را همراهی خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در صورت موفقیت نانوایی های شیفت شب کرمانشاه تعداد آنها افزایش پیدا خواهد کرد.

در همین پیوند فریبرز عزیزی نایب رییس اتحادیه نانوایان کرمانشاه نیز طی گفت و گو با ایرنا در خصوص فعالیت شبانه‌ برخی نانوایی ها توضیح داد: ۱۵ نانوایی را به کارگروه آرد و نان معرفی کرده ایم و قرار بود اسامی آنها به صورت رسمی ابلاغ شود.

عزیزی در مورد نحوه تقسیم بندی این نانوایی ها در محلات شهر کرمانشاه گفت: این تقسیم بندی بر اساس مناطق شهرداری نیست بلکه به صورت کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که مثلا محلات مسکن، ظفر و دانش یک نانوایی داشته باشند.

وی افزود: در محلات ژاندارمری، زیبا شهر و متخصصین یک نانوایی همچنین محلات پردیس و صدرا یک نانوایی، ۲۲ بهمن یک نانوایی، حافظیه، چقاگلان، بلوار زن یک نانوایی، شهرک معلم و رودکی یک نانوایی، جعفرآباد و رشیدی یک نانوایی و کیهانشهر، آریاشهر و فدک یک نانوایی به صورت شبانه‌روزی فعالیت خواهد کرد.