شناسهٔ خبر: 72275745 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

جدیدترین تحریم ها علیه ایران یک روز قبل از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در عمان!

اتحادیه اروپا ۹ ایرانی را تحریم می‌کند/ آمریکا هم به تحریم ها علیه نفت ایران ادامه داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ به نقل از فارس، اتحادیه اروپا درصدد است تا در روز دوشنبه، ۹ ایرانی را به بهانه مرتبط بودن با پرونده‌های دستگیری شهروندان اروپایی و دو تابعیتی در ایران، در لیست تحریم‌های خود قرار دهد.

رویترز به نقل از دو دیپلمات اروپایی گزارش داده که این ۹ ایرانی مشمول مسدودکردن دارایی‌ها و ممنوعیت سفر خواهند شد. نام این افراد ذکر نشده است.

رویترز همچنین خبر داده که فرانسه در حال آماده‌سازی شکایتی در دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) علیه ایران به بهانه «نقض حق حمایت کنسولی» است. کشورهای اروپایی در شرایطی چنین اقداماتی را انجام می‌دهند که همه افراد دستگیر شده در ایران با تفهیم اتهام و اغلب به جرم جاسوسی دستگیر شده‌اند.

پیش‌تر هم مقامات فرانسوی با اشاره به دستگیری شهروندان این کشور در ایران اعلام کرده بودند که برای آزاد کردن این افراد، فشارها بر ایران را افزایش خواهند داد.

 

  تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه داری آمریکا در آستانه مذاکرات عمان در راستای سیاست فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور علیه ایران، تحریم های جدیدی را اعمال و اعلام کرد:در ارتباط با ایران، یک فرد و چند نهاد مستقر در هند و امارات متحده عربی را تحریم کرده است.

وزارت خزانه‌داری روز پنجشنبه به وقت محلی مدعی شد، شبکه‌ای را که نفت ایران را به ارزش صدها میلیون دلار حمل می‌کند، هدف تحریم های خود قرار داده است.

وزارت خزانه داری آمریکا ادعا کرد: امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (OFAC) یک تبعه هندی مستقر در امارات متحده عربی به نام جاگویندر سینگ برار (Jugwinder Singh Brar) را که مالک چندین شرکت کشتیرانی است و ناوگانی متشکل از نزدیک به ۳۰ کشتی دارد و بسیاری از آنها به عنوان بخشی از «ناوگان سایه» ایران فعالیت می‌کنند، تحریم می‌کند..

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: اوفک همچنین دو نهاد مستقر در امارات و دو نهاد مستقر در هند را که مالک و گرداننده کشتی‌های برار هستند و نفت ایران را از طرف شرکت ملی نفت ایران (NIOC) و نیروهای نظامی ایران حمل کرده‌اند، تحریم می‌کند.

به نوشته ایرنا، در این بیانیه ادعا شده است که کشتی‌های برار در انتقال نفت ایران بصورت کشتی به کشتی (STS)  در آب‌های عراق، ایران، امارات و خلیج عمان فعالیت می‌کنند. این محموله‌ها سپس به دست تسهیل‌کنندگان دیگری می‌رسند که نفت یا سوخت را با محصولات کشورهای دیگر مخلوط می‌کنند و اسناد حمل و نقل را برای پنهان کردن ارتباط با ایران جعل می‌کنند و به این محموله‌ها اجازه می‌دهند تا به بازار بین‌المللی برسند.

 

آمریکا یک پایانه ذخیره نفت خام چین را در ارتباط با ایران تحریم کرد

به گزارش جماران به نقل از ایسنا، دولت ایالات متحده در آستانه شروع مذاکرات و در ادامه تحریم‌های خصمانه خود علیه ایران یک پایانه ذخیره نفت خام در چین را در راستای مقابله با آنچه «شبکه‌های مرتبط با تجارت نفت ایران» خوانده، تحریم کرده است.

به نوشته رویترز، ایالات متحده مدعی شد گروه انرژی «گوانگشا ژوشان» که یک پایانه مختص به محصولات نفتی را در جزیره «هوانگ‌زشان» در ژوشان چین اداره می‌کند هدف تحریم قرار داده چون این پایانه با تجارت نفت ایران مرتبط بوده و مستقیما از طریق خط لوله نفتی زیردریایی «هوانگ‌زشان-یوشان» به یکی از پالایشگاه‌های نفت مستقل در چین که تحت عنوان «teapot» شناخته می‌شوند، متصل است.

 

 

 

اخبار مرتبط

انتهای پیام