شناسهٔ خبر: 72270840 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

عشایر در دفاع از مردم مظلوم فلسطین پیشتاز هستند

فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان گفت: عشایر و مردم غیور استان برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین و به خصوص غزه پیشتاز بوده و همواره در هر صحنه‌ای جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور عصر پنجشنبه در دیدار با سران عشایر و بزرگان خوزستان، اولین محور این دیدار را محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه برشمرد و اظهار کرد: مردم مظلوم غزه امروز بیش از هر زمان دیگری تحت ستم قرار دارند و دشمن نیز در حال ارتکاب جنایات وحشتناکی است.

وی با تاکید بر وحدت ملی خاطر نشان کرد: دشمنان با ادعا‌ها و تهدیدات خود همیشه ناکام مانده‌اند و اکنون نیز با وحدت و یکدلی مردم و همچنین پشتیبانی از مقام معظم رهبری، تمامی توطئه‌های دشمن خنثی خواهد شد.

سرتیپ پاسدار شاهوارپور از حضور گسترده عشایر و مردم در حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی قدردانی کرد و گفت: این راه با همدلی و پشتیبانی دولت ادامه خواهد یافت؛ ضمن آنکه مردم خوزستان شایسته بهترین خدمات هستند و ما نیز تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات آنان به کار خواهیم بست.

فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان یادآور شد: همچنین امید می‌رود با همکاری مردم و مسئولان، گره‌های معیشتی، بیکاری و خدماتی مردم نیز، به سرعت باز شود.

عشایر خوزستان با آرمان‌های سپاه و انقلاب تجدید بیعت کردند

همچنین مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه ولی‌عصر (عج) خوزستان گفت: این نشست به پیشنهاد سران اقوام و طوایف و به همت سازمان بسیج عشایری برنامه‌ریزی شد.

سرهنگ سید معاد موسوی هدف از برگزاری این نشست را حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین عنوان کرد و افزود: رژیم صهیونیستی این روز‌ها بمباران‌ها و جنایت‌های خود را نسبت به این مردم و مسلمانان غزه و فلسطین بیشتر کرده است.

سرهنگ پاسدار موسوی با بیان اینکه عشایر مانند گذشته کنار انقلاب ایستادگی خواهند کرد گفت: از این طریق مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان و دشمنان اسلام و انقلاب می‌زنیم.

وی همچنین به برنامه‌های حمایتی عشایر از مردم غزه اشاره کرد و گفت: عشایر استان قرار است به صورت نشست‌های طایفه‌ای، از مردم غزه حمایت کنند.

مسئول سازمان بسیج عشایری سپاه ولی‌عصر (عج) خوزستان تصریح کرد: همچنین در روز دیگری قرار است تمامی عشایر با لباس محلی و با لباس قومیت‌های خود در مرکز استان تجمعی را برگزار کنند و صدای حمایت خود را به مردم مظلوم غزه برسانند.

جمعی از عشایر، سران عشایر، متنفذین و بزرگان اقوام خوزستان، عصر پنجشنبه با حضور در سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان، ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های بلند سپاه و انقلاب، حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و فلسطین اعلام کردند.

<div id="video-display-embed-code_12208835"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4495492/12208835?width=600&height=350"></script></div>