شناسهٔ خبر: 72266045 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

هفته بیست و ششم لیگ برتر| گل‌محمدی انتقام موسیمانه را از بوژوویچ گرفت/ استقلال در منطقه سقوط ایستاد

استقلال با قبول شکست خانگی برابر فولاد به سقوط از لیگ برتر نزدیک شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، تیم‌های استقلال و فولاد خوزستان در چارچوب هفته بیست و ششم لیگ برتر از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند و در خاتمه فولاد به برتری یک بر صفر رسید.

داور: بیژن حیدری

اخطار: ساسان انصاری (فولاد) ؛ صالح حردانی (استقلال)

گل: امیرمسعود سرآبادانی (۸۳) (فولاد)

ترکیب استقلال: سید حسین حسینی، رافائل سیلوا، آرمین سهرابیان، صالح حردانی (۶۳- علیرضا کوشکی)، ابوالفضل جلالی، آرش رضاوند، دیدیه اندونگ، رامین رضاییان، جلال‌الدین ماشاریپوف (۲+۹۰- امیرعلی صادقی)، جوئل کوجو (۶۳- مهران احمدی) و محمدرضا آزادی.

ترکیب فولاد: اتکیر یوسوپوف، ساسان انصاری، موسی کولیبالی، علی نعمتی، سینا مریدی (۶۲- شاهین توکلی)، محمدرضا سلیمانی، امیرمسعود سرآبادانی، محمدعلی کاظمی، سینا اسدبیگی (۵۵- احسان پهلوان)، علی‌اصغر اعرابی و گوستاوو بلانکو.

در نیمه نخست دو تیم بازی محتاظانه‌ای ارائه کردند و اندک موقعیتی نصیب آنها شد. در نیمه دوم از لاک دفاعی خارج شدند و به دنبال آن فرصت‌های گلزنی برای هر دو تیم ایجاد شد اما در نهایت این فولاد بود که روی ضربه پنالتی به گل برتری رسید تا روند موفقیت‌های گل‌محمدی برابر استقلال تقویت شود. او بازی رفت را به پیتسو موسیمانه باخت اما انتقام شکست را از میودراگ بوژوویچ گرفت. 

با این نتیجه استقلال ۲۸ امتیازی و در رده دوازدهم باقی ماند، فولاد هم ۴۵ امتیازی شد و جایگاه خود را در رده چهارم تثبیت کرد.

 

انتهای پیام/