محمد شهلایی چهارشنبه ۲۰ فروردین در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: در استان همدان ۲۲۰۵ مدرسه دولتی فعالیت میکنند که میانگین سرانه فضای آموزشی آنها ۴.۹۳ مترمربع است درحالیکه این عدد در کشور ۵.۴۵ متر مربع است. بالاترین سرانه فضای آموزشی در منطقه قهاوند و پایینترین آن در ناحیه ۲ همدان گزارش شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۲۲ پروژه آموزشی در حال اجراست که برای تکمیل آنها حدود ۱.۲ همت اعتبار نیاز است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان ادامه داد: با وجود تحقق ۱۴۷ میلیارد تومان کمک خیرین در سال گذشته، همچنان تحقق کامل پروژهها فقط با تکیه بر اعتبارات دولتی ممکن نیست و نیاز به توجه ویژه به موضوع مولدسازی احساس میشود.
مریم بهمرام، معاون برنامهریزی و مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان در این جلسه اظهار کرد: طرح اهالی مدرسهساز با اعلام آمادگی اهالی آغاز شده است. پس از انجام نیازسنجی، توافقهای لازم برای اجرای طرحها انجام شد. در حال حاضر، شش طرح آماده داریم که مردم از ابتدا پای کار بودهاند و مسئولیت پروژهها برعهده خود مردم است.
وی بیان کرد: برای احداث و تکمیل پروژهها از تمام ظرفیت مردم استفاده کردهایم و بیش از ۳۰ میلیارد تومان از طریق مدرسهیاری کمک شده است.
وی ادامه داد: در راستای بهبود شرایط مدارس، آبسردکنهایی برای هر طبقه تهیه شده که در حال نصب هستند. فاز دوم پروژهها نیز شامل تهیه دستگاههای چاپ سهکاره برای مدارس است و فاز بعدی به تأمین دستگاههای کپی اختصاص دارد. هدف از این اقدامات، حفظ فضای مدارس و ارتقای کیفیت آموزش است.
بهمرام یادآور شد: طرح «مدرسه مادر» به منظور تقویت جایگاه بانوان در جامعه راهاندازی شده است. اولین مدرسه مادر در فامنین احداث شده و در نظر داریم که در هر شهرستان، یک مدرسه مادر برای حفظ شأن و جایگاه بانوان ایجاد کنیم.
انتهای پیام