حمیدرضا خانمحمدی چهارشنبه ۲۰ فروردین در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی، اظهار کرد: نهضت توسعه عدالت آموزشی بعنوان برنامه نخست رئیسجمهور در دستور کار قرار دارد و محور اصلی فعالیت ما در این زمینه، نهادسازی اجتماعی است.
خانمحمدی تصریح کرد: برداشت ما از بیانات رئیس جمهوری این است که هسته اولیه شکلگیری نهضت عدالت آموزشی، مشارکت و حضور گروههای مردمی است یعنی این جریان باید بصورت مردمی و نه دولتی، شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه در استان همدان، ۱۰۶ پروژه در این نهصت، تعریف شده و باید برای هر پروژه، یک مسئول از میان مردم انتخاب شود، اظهار کرد: این اقدام نشاندهنده آن است که نباید با رویکرد دولتی به این پروژهها نگریست.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کشور ادامه داد: انتظار ما از استان همدان بالاست و این استان باید در میان استانهای کشور رتبه برتر را کسب کند. تجربههای موفق مشابهی در سطح کشور وجود دارد که میتوان از آنها بهره گرفت. یکی از عرصههایی که مورد وفاق همه مردم است، مدرسهسازی است. بر مبنای این اجماع، اقدام به نهادسازی اجتماعی برای تحقق اهداف آموزشی صورت گرفته است.
خانمحمدی با اشاره به اهمیت تجهیز مدارس، گفت: باید تلاش شود تا در ابتدای مهر، دانشآموزان احساس کنند که وعدههای رئیس جمهوری، تحقق پیدا کرده است. علاوه بر این، افزایش کیفیت آموزشی و بهروزسازی تجهیزات نیز از ضرورتهای اساسی به شمار میرود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کشور درباره ظرفیتهای مالی این حوزه، اظهار کرد: در زمینه ظرفیتهای مالی، تنوعبخشی به منابع درآمدی و مولدسازی داراییها باید در اولویت قرار گیرد. با توجه به نرخ بالای زمین در همدان، الحاق اراضی و در اختیار گذاشتن بخشی از ظرفیتها به بخش خصوصی برای کاربریهای تجاری میتواند راهگشا باشد. همچنین اعتباراتی در اختیار نمایندگان قرار گرفته که باید بدرستی از آن بهرهبرداری کرد.
خانمحمدی ادامه داد: خیرین نیز از ظرفیت بالایی برخوردارند. بعنوان نمونه، در هفته گذشته یکی از خیرین تفاهمنامهای به ارزش ۲۸ میلیارد تومان امضا کرده که نشان از علاقه و آمادگی جامعه برای مشارکت در این نهضت دارد.
انتهای پیام