به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، آینه دار در شورای اندیشه ورزی با اتاق بازرگانی استان گفت: باید برای تحقق شعار سال نگاه به سرمایه گذار را در خراسان جنوبی تغییر داد و در این حوزه باید فعالیت بسیار انجام دهیم.
وی افزود: تلاش داریم با برگزاری جلسات اندیشه ورزی در هر حوزه افقهای جدیدی را برای همکاران رسانه در حوزه تولیدی ایجاد کنیم و وظیفه ما برای تحقق شعار سال پیگیری همین موارد است.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی گفت: صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی برای تحقق شعار سال برنامههایی در موضوعات مختلف تهیه و در طول سال پخش خواهد کرد.
آینه دار افزود: در جلسات بازرگانی یک کارشناس از صدا و سیما برای همراهی آن ارگان برای آگاه شدن از دغدغههای سرمایه گذاران و آشنا شدن با مسایل ریز آن حوزه برای تهیه گزارش و برنامه لازم است.
رئیس تعاون اتاق بازرگانی استان هم در این شورا با اشاره به توجه ویژه به بخش خصوصی گفت: تغییر نگرش و نگاه به بخش خصوصی از سوی صداو سیما هم قابل درک و هم قابل تقدیر است
حسینی با اشاره به شعار سال افزود: این نامگذاریها برای توجه ویژه و برنامه ریزی و تاثیر بر ذهن مردم در این حوزه هاست که اقتصاد اولویت اول خراسان جنوبی است.
وی با اشاره به اینکه خیلی وقتها شعار سال تنها بر روی بنر و چند ماه اول سال به آن توجه میشود گفت: با توجه به شرایط اقتصادی که بر جامعه حاکم است باید ریل گذاری در مسیر انقلاب و فعال کردن حوزه اقتصاد را در اولویت قرار دهیم.
رئیس تعاون اتاق بازرگانی استان با بیان اینکه تغییر نگاه و تعاملات بین دستگاهها باید انجام شود گفت: با نشستن پای درد و دل سرمایه گذاران و پخش برنامههای مختلف رادیو و تلویزیون به صورت چالشی با حضور همه دستگاهها بسیاری از دغدغههای آنها را رفع خواهد شد و شعار سال را با کمک به بخش خصوصی محقق کنیم.
رییس اتاق بازرگانی صنایع، معدن، کشاورزی استان هم گفت: تعامل رسانه با بخش خصوصی از ضروریات استان است.
خامه زر افزود: ما تنها استانی هستیم که دبیرخانه بخش غیر دولتی داریم که برای فعال کردن حوزه بخش خصوصی است.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد اولویت اول کشور است گفت: باید در پایان هر سال با توجه به اینکه شعارهای سال در راستای توسعه اقتصاد است گزارش عملکردی از نهادها و ارگانهای مخلف در خصوص تحقق شعار سال آن ارگان خواست.
رییس اتاق بازرگانی صنایع، معدن، کشاورزی استان اقتصاد را یک علم دانست و افزود: برای اینکه در هر حوزهای در کشور قوی باشیم باید پشتوانه قوی اقتصادی داشته باشیم.
خامه زر گفت: ۱۲ تا ۱۵ درصد اقتصاد کشور دست بخش خصوص است که با این قوانین دستوری، بخشنامهها و دست اندازهایی که دارند به جایی نمیرسیم و در حوزه اقتصاد جفا شده است.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی با این ظرفیتهایی که دارد جایگاه اقتصادی ضعیفی دارد، افزود: افرادی که در استان با این شرایط در حال کار هستند به دلیل عرقی است که به خراسان جنوبی دارند هستند.
وی با اشاره به اهمیت نقش رسانه در کمک به رفع چالشهای بخش خصوصی گفت: صدا و سیما میتواند به بخش خصوص بسیار کمک کند وبا پخش برنامههای چالشی با حضور دولت و بخش خصوصی راهکارهای خوبی ارائه کند.
وی گفت: همه حوزههای کسب و کار را در خراسان جنوبی شناسایی کردهایم و در حال حاضر ۱۰ کمیسیون تخصصی داریم.
رییس اتاق بازرگانی صنایع، معدن، کشاورزی استان افزود: ۵ موضوع را خراسان جنوبی شناسایی و به شورای گفت و گوی کشور ارسال کردهایم و در آنجا چاره جویی شده است.
خامه زر با بیان اینکه کارشناس و موضوعات مختلف در حوزه کسب و کار را در اختیار شما برای برنامه سازی قرار خواهیم داد گفت: این یک ارتباط دو طرفه است که انشا... ترک فعل و محافظه کاری همکاران کمتر شود.
وی گفت: در حال حاضر ما رتبه ۳۱ کشور را در اقتصاد داریم.
رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی هم گفت: کمتر از یک درصد از زرشک استان فرآوری میشود و در سرایان و فردوس سالیانه یک میلیون تن بنتونیت استخراج میشود که فقط ۲۰۰ هزار تن فرآوری و مابقی خام فروشی میشود.
رمضانی افزود: برخی از مدیران در جلسات آمار درستی ارائه نمیکنند که باید صدا و سیما با مراجعه به آرشیو و صحبتهای قبلشان این آمار اشتباه را بر ملا کند و پیگیر حرفها و قولهای مسئولان باشد.
وی گفت: باید توجه ویژه به سرمایه نیروی انسانی داشته باشیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان با اشاره به اینکه تولید ناخالص هر کشور سلامت اون کشور را نشا ن میدهد گفت: سرمایه گذاری در تولید به درستی انجام شده است.
بیکی افزود: در کشوری که اقتصاد آن بیشتر برپایه نفت باشد باید به تولید ناخالص توجه ویژه شود وگرنه ضربه خواهد خورد چیزی که الان با تحریمهای ناجوانمردانه برای کشور ما رخ داده است.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان گفت:۲۰ همت تولید محصولات استراتژیک از جمله عناب، زرشک، زعفران، شتر، گیاهان دارویی، زنجیره گوشت سفید است که همه با چالش روبه رو هستند.
بیکی افزود: معرفی این محصولات و بازار فروش آن مهمترین دغدغه مردم است که باید با همکاری بخش خصوصی و رسانه در کنار هم این مشکل رفع شود.
وی افزود: نشان دادن فرصتهای سرمایه گذاری در استان سرمایههای سرگردان را جذب میکند و ارزش افزوده برای هر محصول ایجاد میکند.
رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی استان نیز گفت: سرمایه گذاری علاوه بر امنیت فیزیکی به امنیت روانی نیاز دارد.
پروین افزود: میتوان تنها با کار در حوزه سنگهای ساختمانی و صادرات آن سالانه ۱۰۰ میلیون دلار درآمد داشت و انقلابی در حوزه اقتصاد برای استان ایجاد کرد.
کاشانی با اشاره به اینکه مطالبه گری هزینه دارد گفت: ما در رسانه مطالبه گری میکنیم و میز خبر، پرسمان، فردا از آن ماست، پرانتزاز جمله برنامه های صداوسیمای است.
وی گفت: با همکاری بخش خصوصی میتوان بازدهی برنامهها و رفع مشکلات را بالا ببرد و زبان صریح برای اقتصاد داشت.