شناسهٔ خبر: 72241335 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون وزیر صمت مطرح کرد

فارس، رتبه سوم کشور در جذب سرمایه‌گذاری

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: استان فارس با کسب رتبه سوم کشوری در میزان سرمایه‌گذاری، جایگاه خود را در جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی تثبیت کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، ابراهیم شیخ امروز_ چهارشنبه بیستم فروردین_ در نشست با فعالان اقتصادی استان فارس ضمن اشاره به رتبه پنجم فارس در تعداد پروانه‌های صادره و رتبه هشتم در اشتغال‌زایی و با تاکید بر اهمیت این موفقیت در توسعه اقتصادی استان اظهار کرد: این استان با کسب رتبه سوم کشوری در میزان سرمایه‌گذاری، جایگاه خود را در جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی تثبیت کرده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی فعالان اقتصادی از جمله محدودیت‌های ارزی، کمبود قطعات و مشکلات صادرات محصولات کشاورزی از تلاش‌های وزارت صمت برای تسهیل ثبت سفارش قطعات، همکاری با وزارت جهاد کشاورزی برای حل مشکلات صادرات محصولات کشاورزی و اختصاص سهمیه ارزی به استان‌ها با هدف تفویض اختیار بیشتر خبر داد و افزود: یکی از مهم‌‎ترین ناترازی‌هایی که سال گذشته مدیریت شد، سوخت گازوئیل و واحدهای صنعتی بود که با شواهد مبتنی بر تعطیلی واحدهای صنعتی در این ارتباط روبه‌رو نبودیم.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رشد ۱۹ درصدی صادرات در سال گذشته و برنامه‌ریزی برای رشد ۲۳ درصدی در برنامه هفتم توسعه بر اهمیت توجه ویژه به صادرات تاکید کرد و گفت: همچنین FATF و جابه‌جایی پول از مشکلات صنعتگران و صادر کنندگان کشور است که در مجمع تشخیص مصلحت نظام مقدمات آن انجام شده است و جلساتی در این‌باره در حال برگزاری است.

شیخ از امضای تفاهم‌نامه‌ای با صندوق ضمانت صادرات و بانک توسعه صادرات برای حمایت از سرمایه‌گذاری در صادرات (که تا پایان سال‌جاری رونمایی می‌شود) و همچنین بررسی استفاده از اوراق گام و توسعه تولید بدون کارخانه خبر داد.

وی همچنین بر لزوم تغییر نگاه فیزیکی به تولید بدون کارخانه و پیگیری آن در استان‌ها تاکید کرد.

حمیدرضا ایزدی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس نیز از برگزاری جلسات متعدد با معاونان وزارت صمت و بررسی ۲۰۰ پرونده مربوط به حوزه معدن در استان خبر داد.

حسنعلی محمدی، رئیس کمیته سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی هم بر لزوم شناسایی و اولویت‌بندی مشکلات فعالان اقتصادی و ارائه راهکارهای عملی تاکید کرد.

مرتضی شریفی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز تأمین ارز را از دغدغه‌های اصلی فعالان اقتصادی استان برشمرد و خواستار افزایش اختیارات استان‌ها شد.