فرار این مرد بیشتر از ۱۰ ساعت طول نکشید و او عصر همان روز توسط کارآگاهان جنایی دستگیر شد.
متهم ۴۵ ساله صبح دیروز به شعبه سوم دادسرای جنایی تهران منتقل شد و در برابر بازپرس سالار صنعتگر گفت: «همسرم را دوست داشتم، اما مدتی بود اختلافهایی بین ما وجود داشت. با وجود علاقهام، او همیشه مرا تحقیر میکرد؛ از خرید میوه تا وسایل خانه و حتی کار کردنم را به تمسخر میگرفت. اما همهچیز از سیزدهم فروردین شروع شد.»
او ادامه داد: «برای تفریح به یکی از شهرستانهای اطراف رفته بودیم. همسرم در جمع خانواده مدام مرا کوچک میکرد، در حالی که با دیگران میخندید و شوخی میکرد. همان روز آتش کینه در دلم شعلهور شد.»
متهم همچنین اظهار داشت که مدتی است بهدلیل مشکلات روانی، دارو مصرف میکند و در روزهای اخیر خوب نخوابیده بود. او گفت: «صبح روز حادثه، در ادامهی تنشها، درگیری بالا گرفت و در حالی که کنترل خودم را از دست داده بودم، با پتک به او حمله کردم.»
به گزارش روزنامه همشهری، پس از بازجویی، این مرد با دستور قضایی بازداشت و روانه زندان شد.
∎