شناسهٔ خبر: 72225102 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کمک ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیران برای آزادی زندانیان

مدیر ستاد دیه در استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: در سال ۱۴۰۳ با کمک مسئولین و خیرین استان و شرکت‌ها و نهادها بالغ بر ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان جمع اوری شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، فلاحتی مطلق با بیان اینکه کمک های خیرخواهانه امسال نسبت به ۱۵سال گذشته بی سابقه بود، افزود: در سال ۱۴۰۲ حدود ۹۰۰ میلیون تومان کمک های مالی جمع آوری شد.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴٠۳ دویست زندانی جرایم مالی غیر عمد آزاد شدند، گفت: سرجمع بدهی این تعداد از زندانی ها ۴۸۲ میلیارد بود که ۳۰۰ میلیارد تومان از این رقم  را طلبکاران بخشیدند. 
وی گفت: پارسال دو جشن گلریزان در یاسوج و گچساران برگزار شد که در هریک از این جشن ها دو میلیارد و ۵٠٠میلیون تومان کمک خیرخواهانه جمع آوری شد.
فلاحتی مطلق با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد رتبه نخست گذشت و بخشش را به خود اختصاص داد، اضافه کرد: در حال حاضر ۱۹۰ نفر زندانی جرایم غیر عمد مالی با بدهکاری ۶۰۰ میلیارد تومان نیازمند کمک های خیر خواهانه خیّران هستند.