شناسهٔ خبر: 72220952 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کارشناس هواشناسی استان خبرداد

روند افزایشی دما تا پایان هفته در همدان

کارشناس هواشناسی استان همدان از بارش ۱۳ میلیمتری باران طی روز گذشته در شهرستان ملایر خبر داد و گفت: دمای هوای استان تا پایان هفته افزایش خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

محمدحسن باقری شکیب در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: طی روز گذشته(دوشنبه ۱۸ فروردین) رگبار باران همراه با رعد و برق را عمدتاً در مناطق جنوبی استان شاهد بودیم که در همین رابطه بیشترین مقدار بارش از ملایر با ۱۳ میلیمتر گزارش شده است.

وی افزود: با توجه به آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی طی امروز و فردا آسمان استان عمدتاً صاف تا قسمتی ابری بوده که در ساعات بعدازظهر وزش باد و افزایش ابر را انتظار خواهیم داشت.

باقری شکیب همچنین با اشاره به وزش باد شدید طی روز پنجشنبه در منطقه، خاطرنشان کرد: با فعالیت سامانه بارشی طی ساعاتی از بعدازظهر پنجشنبه و پنجشنبه شب رگبار باران همراه با رعد و برق با احتمال تگرگ را در اکثر نقاط استان به‌ویژه در مناطق شمال غربی استان شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه روز جمعه هم وزش نسبتا باد شدید و شدید پدیده غالب اکثر نقاط استان خواهد بود، گفت: از نظر تغییرات دمایی از امروز سه شنبه روند افزایش دما را تا پایان هفته در استان خواهیم داشت.

باقری‌شکیب با اشاره به اینکه روز گذشته بیشینه دما از نهاوند و فامنین با ۲۱ درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از رزن و درگزین با دو درجه سانتیگراد گزارش شده است، اظهار کرد: دمای هوای همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۱۹ و سه درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام