وحید ربیعی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، درباره عملکرد فدراسیون وزنه برداری در سال 1403 گفت:سال گذشته را با مسابقات زیادی پشت سر گذاشتیم. ابتدا، مسابقات جام جهانی تایلند بود که حکم انتخابی المپیک را داشت و مصطفی جوادی در آن سهمیه خود را قطعی کرد. سپس المپیک پاریس بود که بچه ها در رقابت چیزی کم نگذاشتند و تمام تلاش خود را کردند اما موفق به کسب مدال نشدند.
بعد از چندین سال یوسفی در فوق سنگین طلا گرفت
وی افزود: بعد از المپیک هم مسابقات جوانان اسپانیا را داشتیم که ابتدا با بد شانسی و طبق قوانین جدید نتوانستیم تیم را کامل اعزام کنیم اما خداراشکر نتیجه کار با آن تعداد اعزامی هم خوب بود. مسابقات اسپانیا اتفاقات خوب و بد زیادی داشت.بعد از آن هم مسابقات نوجوانان و جوانان آسیا بود که در نهایت ملی پوشان ما توانستند تعداد 50 مدال کسب کنند. در نهایت هم مسابقات قهرمانی جهان بحرین بود که در آنجا 10 مدال کسب کردیم. در فوق سنگین مدال های خیلی خوبی کسب کردیم و طلای دو ضرب علیرضا یوسفی بعد از چند سال که در فوق سنگنین طلایی کسب نشده بود، این نتیجه خوب را تکمیل کرد.
کلنگ زنی کمپ شماره دو تیم ملی در سال جاری انجام می شد
دبیر فدراسیون وزنه برداری درباره بازسازی ها و کمپ شماره دو تیم ملی تصریح کرد: در بحث عمرانی هم سالن تمرین و ساختمان اداری را توانستیم تکمیل کنیم. در سال جدید هم بازسازی سالن مسابقات و کلنگ زنی کمپ شماره دو را در دستور کار داریم. در این باره با شرکت توسعه و وزارت صحبت کردیم تا بتوانیم در سال جاری کمپ جدید را هم بسازیم و اینگونه دو کمپ مجزا برای دختران و پسران داشته باشیم و مجبور نباشیم برای اردوی همزمان، یک تیم ملی را به خارج از تهران ببریم.
سال فشرده و سنگینی را در پیش داریم
ربیعی درباره تغییرات تیم ملی و مسابقات پیش روی آنها گفت: در تیم ملی نوجوان و جوانان، هادی پانزوان استعفا داد و سهراب مرادی سرمربی شد. در رده سنی بزرگسالان هم نواب نصیرشلال به دلیل مشغله کاری نتوانست کنار باشد و بهداد سلیمی به همراه جباری و نادری قبول زحمت کرد. سال جدید هم بسیار فشرده و سنگین است. نخست در اردیبهشت ماه، مسابقات جوانان جهان در پرو را پیشرو داریم و بعد از آن در مهر ماه مسابقات بزرگسالان آسیا است و سپس بزرگسالان جهان در کشور نروژ که بسیار برای ما مهم است را در پیش داریم. بازی های همبستگی اسلام هم اهمیت خود را دارد و کمیته ملی المپیک بر روی آن تأکید دارد. می خواهیم در مسابقات دیگر نوجوانان که در تیر و آبان ماه برگزار می شود هم تعداد مدال های سال گذشته را افزایش دهیم و دخترانمان را در سکوی تیمی ببینیم. در سال گذشته دختران ما با بدشانسی چهارم شدند.
بحث تجهیز سخت افزاری و جای تمرین با اداره کل استان ها است
وی در پاسخ به این سوال که آیا باتوجه به انتقادات سرمربیان لیگ برتر، تجهیزات استان ها نامرغوب است، فدراسیون برنامه ای در نظر دارد یا خیر گفت: از سال 1403خرید را شروع کردیم و قبل از عید هم برخی از خرید ها به دستمان رسید و در استان ها تقسیم شد. مرحله دوم آن در اردیبهشت ماه خواهد بود تا آخر سال چندین بار تجهیزات را تقسیم می کنیم. 20 سال است تجهیزات تغییر نکردند و استان ها هم حق دارند. به هر حال وسایل فرسوده شده و شاید قابل استفاده نباشد. بحث تجهیز سخت افزاری و جای تمرین با اداره کل استان ها است اما از ما هیات های خود حمایت می کنیم و سعی می کنیم ادامه دهیم تا استان ها مشکلی از بابت نداشته باشند.
دبیر فدراسیون وزنه برداری در پایان خاطرنشان کرد: اردوهای تیم ملی پشت سرهم درحال برگزاری است. در چند سال اخیر مشکل کمبود وزنه بردار حداقل در رده پایه را داشتیم که خوشبختانه با استعدادیابی هایی انجام دادیم و می دهیم، این مشکل را حل کردیم و پشتوانه خوبی برای تیم ملی بزرگسال به وجود آوردیم.
انتهای پیام/