شناسهٔ خبر: 72212361 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست فرمانداری جاسک:

جاسک به عنوان یکی از مقاصد مهم سرمایه‌گذاری کشور معرفی شود

بندرعباس- ایرنا- سرپرست فرمانداری جاسک با اشاره به اینکه همراهی رسانه‌ها زمینه جذب سرمایه‌گذاری در این منطقه را فراهم می‌کند، گفت: این شهرستان ساحلی باید به عنوان مقصدی مهم در عرصه سرمایه‌گذاری کشور معرفی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، احمد جمال‌الدینی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: رسانه‌ها، سفیران آگاهی و بازوان توانمند مدیران شهرستان جاسک هستند و بدون تردید تلاش و مجاهدت آنان، موجب برکت و گره‌گشایی از کار مردم است.

وی تاکید کرد: قدرت رسانه و فضای مجازی بر کسی پوشیده نیست و اگر نگاه‌مان به رسانه‌ها مثبت باشد، توسعه این شهرستان سرعت خواهد گرفت.

سرپرست فرمانداری شهرستان جاسک ضمن اعلام تداوم نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: برای هیچ فرد و رسانه‌ای، تفاوت قائل نخواهیم شد و تصمیم‌گیری‌ها براساس عدالت خواهد بود و با صداقت در کنار مردم هستیم.

جمال الدینی اضافه کرد: از اعتماد مردم پاسداری خواهیم کرد و خبرنگاران را همواره در همه مسائل شهرستان جاسک، با خود همراه می‌کنیم.

« حدود ۶۵ درصد سواحل مکران که از نوار ساحلی شهرستان میناب شروع و تا زرآباد سیستان و بلوچستان تداوم دارد، از یک ظرفیت بی‌نظیر برای توسعه اقتصادی کشور بر پایه دریا برخوردار است.»

«سواحل مکران به طور کلی از ساحل میناب هرمزگان تا چابهار و دشتیاری در سیستان و بلوچستان را در بر می‌گیرد و سهم حدود هزار و ۴۰۰ کیلومتری ایران از سواحل مکران از میناب تا نقطه صفر مرزی با پاکستان تداوم دارد.»

سرپرست فرمانداری شهرستان جاسک با تاکید بر نقش رسانه در رشد و توسعه منطقه‌ای، بیان کرد: در سال‌جاری که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، باید برای جذب سرمایه‌گذاران در جاسک تلاش کنیم، تا این شهرستان نقطه‌ای مهم در نقشه سرمایه‌گذاری کشور معرفی شود.

جمال‌الدینی ادامه داد: از خبرنگاران انتظار داریم که با تمامی توان در معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهرستان جاسک تلاش کنند و ما نیز حمایت کامل خود را از مجموعه رسانه‌ای شهرستان اعلام می‌کنیم، زیرا توسعه شهرستان بدون حضور فعال و آگاهانه خبرنگاران مسیر همواری نخواهد داشت.

شهرستان جاسک با ۵۱ هزار نفر جمعیت مشرف به دریای عمان و در ۳۰۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز هرمزگان واقع شده و شغل عمده مردم صیادی و کشاورزی است.