شناسهٔ خبر: 72211911 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پایان موفق طرح گردشگری دریایی نوروزی در اروندرود

طرح گردشگری دریایی در رودخانه بین‌المللی اروند، در ایام نوروز ۱۴۰۴ با استقبال گسترده مسافران به پایان رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ مدیر بنادر و دریانوردی آبادان گفت: در ایام نوروز، بیش از ۵۵ هزار گردشگر با حضور در بندر آبادان، سوار بر شناور تفریحی رستورانی از مناظر طبیعی و دیدنی اروندرود بازدید کردند.
مالکی‌زاده افزود: این گشت‌های دریایی با استفاده از یک شناور سه‌طبقه ایمن و مجهز به امکانات رفاهی، از اواسط اسفند ۱۴۰۳ آغاز شد و تا اواسط فروردین ۱۴۰۴ ادامه داشت. در طول این مدت، ۱۲۰ سفر دریایی در مسیر ۱۱ کیلومتری (معادل ۶ مایل دریایی) انجام شد که هر سفر حدود دو ساعت به طول می‌انجامید.
وی با بیان اینکه شناور مورد استفاده ظرفیت جابه‌جایی ۷۰۰ مسافر را دارد، گفت: رعایت کامل استانداردهای ایمنی در این شناور موجب شد گردشگران با آرامش خاطر از سفر دریایی خود لذت ببرند.
مدیر بنادر و دریانوردی آبادان همچنین از اختصاص یک پست اسکله و سالن مسافری با ظرفیت ۲۲۰ نفر مجهز به سیستم سرمایشی، گرمایشی و اینترنت برای خدمت‌رسانی به مسافران خبر داد و گفت: پذیرش مسافران پیش از هر سفر دریایی با رعایت کامل نکات ایمنی انجام شد.
مالکی‌زاده در پایان ضمن قدردانی از همکاری نهادهای امنیتی، انتظامی و اجرایی، از حمایت‌های امام جمعه آبادان به‌عنوان پشتیبان اصلی این طرح تقدیر کرد و افزود: موفقیت این طرح حاصل تلاش جمعی و مشارکت مستمر دستگاه‌های مسئول بود.