به گزارش روز دوشنبه به نقل از پایگاه خبری «العهد»، شماری از شهروندان و کارکنان شهرداری طرابلس در تجمعی با عنوان «یاری غزه، یک وظیفه و جهاد است»، شرکت کردند.
در جریان این تجمع، معترضان با سردادن شعارهای ضد صهیونیستی و حمایت از مقاومت فلسطین، اقدام به آتش زدن پرچم رژیم اشغالگر قدس کردند.
همچنین «ریاض یمق» شهردار طرابلس جنایتهای دشمن صهیونیستی در غزه و جنوب لبنان در سایه همدستی، سکوت و ناتوانی جهانیان و کشورهای عربی و اسلامی را محکوم کرد.
همچنین «احمد الأسدی» مسئول حماس در شمال لبنان نیز تأکید کرد: ملت فلسطین هرگز دست از مقاومت برنخواهد داشت و با وجود همه فشارها و توطئههای علیه مقاومت به سلاح خود، پایبند خواهد ماند.
«شادی السید» رئیس اتحادیه کارگری در شمال لبنان نیز تأکید کرد: یاری مردم غزه و جنوب لبنان بر هر مسلمانی واجب است.
وی از حاکمان عرب نیز خواست تا برای نجات ملتهای مظلوم اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابیهای گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.