به گزارش خبرگزاری آنا، سرهنگ جواد مختار رضایی در برنامه رادیویی «رویداد» با اشاره به تبلیغات مجازی درباره وامهای فوری اظهار کرد: اعطای وام فوری در شبکههای اجتماعی و برخی پلتفرمهای داخلی تبلیغ میشود که در حقیقت وعدهای بیش نیست تا کلاهبرداران با ترفندهای مختلف مثل دریافت بیعانه یا کارمزد وام یا لینک جعلی سعی در خالیکردن حساب مردم نمایند.
وقتی مردم تبلیغ دریافت وام را دریافت میکنند، باید نسبت به کلاهبرداری بودن آن اطمینان داشته باشند؛ چون اینها صحت ندارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا افزود: کدام بانک در پیامرسانی مثل تلگرام تبلیغات انجام میدهد و سعی در پرداخت وام فوری دارد؟
سیستم پرداخت وام در کشور روالی مشخص دارد و وام فرزندآوری و دیگر وامهای قرضالحسنه دارای یک فرایند مشخص است و افراد باید حداقل چندین بار به بانک و یا درگاه آن مراجعه کنند.
مختار رضایی ادامه داد: کلاهبرداران چت و گفتوگوهایی را بهعنوان رضایت مشتری منتشر میکنند که تماماً ساختگی است.
کلاهبرداران با چنین ترفندهایی مردم را فریب میدهند؛ ولی بههیچعنوان نباید به این پیامها اعم از صدا یا فیلم و تصویر اعتماد کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا افزود: حتی در برخی موارد کلاهبرداران در مراحل پایانی از مردم میخواهند فیلمی را در اختیارشان بگذارند که گویی وام را دریافت کردهاند و از آن رضایت دارند؛ ولی در نهایت هیچ مبلغی به مردم داده نمیشود.
مختار رضایی ادامه داد: کلاهبرداران ابتدا مبالغی اندک از مردم میگیرند و در مراحل بعدی به بهانههای مختلف، حتی بیش از مبالغی که بهعنوان وام در ابتدا اعلام کردند -، از فریبخوردگان کلاهبرداری میکنند.
انتهای پیام/