شناسهٔ خبر: 72202559 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ایجاد بیش از ۷۰ هزار فرصت شغلی در خوزستان

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: در سال گذشته بیش از ۷۰ هزار فرصت شغلی توسط دستگاه‌های اجرایی استان ایجاد شد.

صاحب‌خبر -

ایجاد بیش از ۷۰ هزار فرصت شغلی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجتبی ظفری پور افزود: در سال گذشته سهمیه استان در این زمینه ۶۹ هزار نفر بوده است که از این تعداد ۹ هزار و ۴۲۴ نفر مربوط به اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی بود که بیش از ۱۰ هزار شغل برای فارق التحصیلان ایجاد شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد اشتغال ثبت شده در سامانه رصد استان، صحت سنجی شده است افزود: سهمیه اشتغال استان خوزستان بین ۳۹ دستگاه اجرایی تقسیم شد و برخی از دستگاه‌ها نسبت به ثبت آمار اشتغال خود عملکرد مناسب‌تری داشتند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان اظهار کرد: ۲۶ شهرستان استان، ۱۰۰ درصد تعهد اشتغال خود را ثبت کردند و تنها چهار شهرستان اهواز، کارون، لالی و دزپارت به ترتیب ۹۰، ۸۳، ۸۱ و ۶۶ درصد از سهمیه اشتغال خود را محقق کردند.

وی با اشاره به اینکه ۳۳ دستگاه اجرایی استان ۱۰۰ درصد سهمیه اشتغال خود را ثبت کردند ادامه داد: میزان تحقق اشتغال در برخی دستگاه‌ها مانند شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی، اداره کل میراث، آبفا، راه و شهرسازی، مجموعه شرکت‌های نفتی و پارک علم و فناوری نیز زیر ۱۰۰ درصد است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان سهم استان در تسهیلات جزو چهار تبصره ۲ قانون بودجه را ۳۳ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۲۱ هزار و ۸۰۷ طرح با مبلغ ۳۰ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال به بانک‌ها معرفی شد که تاکنون ۲۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

ظفری پور اظهار کرد: کل تسهیلات جزو سه تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ استان، ۱۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال بوده که هشت هزار و ۳۴۹ طرح با مبلغ ۱۰ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال به بانک‌ها معرفی شد و از این میزان هفت هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال برای پنج هزار و ۶۰۷ طرح پرداخت شده است.

وی ادامه داد:  میزان تسهیلات مشاغل خانگی استان ۲ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال است که رتبه دوم را در کشور کسب کرده‌ایم، اما تاکنون یک هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال برای یک هزار و ۳۱۹ طرح (برابر ۶۹ درصد سهمیه مصوب) از سوی بانک‌ها پرداخت شده است.