شناسهٔ خبر: 72200573 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرپرست شرکت گاز استان خبر داد

برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۳۰۰ روستای سیستان و بلوچستان

سرپرست شرکت گاز سیستان و بلوچستان در سالجاری به نحوی برنامه ریزی شده که بتوان حدود ۳۰۰ روستا گازدار شود. همچنین گازرسانی از ۱۴ شهر به ۲۰ شهر رسیده که در بخش روستایی، شهری و صنعتی باید بتوانیم خدمات در خور شانی به مردم سیستان و بلوچستان ارائه کنیم.

صاحب‌خبر -

محمود هاشمی امروز دوشنبه ۱۸ فروردین در جلسه توسعه گازرسانی استان با اشاره به نام‌ گذاری حکیمانه سال ۱۴۰۴ توسط رهبر معظم انقلاب تحت عنوان سال "سرمایه گذاری برای تولید"، افزود: در مسیر تحقق شعار سال، گازرسانی به صنایع موجود در سیستان و بلوچستان و ایجاد بستر مناسب جهت جذب و استقرار سایر صنایع از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی بیان کرد: شرکت گاز سیستان و بلوچستان با سرعت بخشی به اجرای پروژه‌های گازرسانی در حوزه‌های شهری، روستایی و صنعتی می‌تواند نقش خود را در این مسیر به خوبی ایفا کند که لازمه محقق شدن این مهم، همدلی و همراهی تمامی همکاران تلاشگر است.

سرپرست شرکت گاز سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال ۸۹ و حدود ۱۵ سال پیش گاز وارد این استان شد و از شهر ایرانشهر یک خط به سمت شمال استان منطقه سیستان و دیگری به جنوب منقطه چابهار منتقل شد.

وی اظهار کرد: در این ۱۵ سال حدود ۱۵۰ روستا و ۱۴ شهر سیستان و بلوچستان از گاز شهری برخوردار و به شبکه گاز سراسری متصل شدند.

انتهای پیام