شناسهٔ خبر: 72185984 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

بیگدلی: کارگروهی ویژه برای هدایت نقدینگی ایجاد شود

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ بارها ایجاد یک کارگروه ویژه برای هدایت نقدینگی توسط رهبر انقلاب از مسئولان امر مطالبه گردید که البته هیچگاه در سطح ویژه عملیاتی نگردید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، عباس بیگدلی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: بیانات رهبر معظم انقلاب و مرور سریع این بیانات در روزهای ابتدایی سال چند راهبرد اساسی را پیش روی مجریان امر می‌گذارد تا زمان را برای آغاز اقدامات از دست ندهند.

وی ادامه داد: در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ بارها ایجاد یک کارگروه ویژه برای هدایت نقدینگی توسط رهبر انقلاب از مسئولان امر مطالبه گردید که البته هیچگاه در سطح ویژه عملیاتی نگردید. تسهیل و رفع موانع سرمایه گذاری مردم در این خصوص و تکمیل آیین نامه‌های داخلی قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها مورد انتظار است. معرفی محل مناسب سرمایه‌گذاری از منظر سودآوری برای مردم و سودمندی برای اقتصاد کشور یکی از اولین دغدغه‌ها برای سرمایه‌گذاران به ویژه سرمایه‌گذاران خرد و متوسط اطلاع و انتخاب انتخاب محل مناسب برای سرمایه‌گذاری با ویژگی‌های سودآوری و حفظ امنیت است.

انتهای پیام