شناسهٔ خبر: 72181148 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند؛ بهترین مواد غذایی برای مقابله با خستگی بهاری متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند؛ بهترین مواد غذایی برای مقابله با خستگی بهاری

بسیاری از افراد در فصل بهار از خستگی و بی‌حالی دایمی شکایت دارند،برای رهایی از این نوع خستگی باید سبک زندگی سالم و تغذیه مناسبی اتخاذ کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بسیاری از افراد در فصل بهار از خستگی و بی‌حالی دایمی شکایت دارند. برای رهایی از این نوع خستگی باید سبک زندگی سالم و تغذیه مناسبی اتخاذ کرد.

خستگی در فصل بهار معمولا به‌دلیل تغییرات فصلی و تغییر در نور و دما و همچنین اختلالات خواب ناشی از کاهش هورمون ملاتونین رخ می‌دهد. با پیروی از سبک زندگی سالم، ورزش مرتب روزانه و تغذیه مناسب می‌توان خستگی بهاری را برطرف کرد.

 برنامه غذایی برای مقابله با خستگی بهاری

مواد خوراکی مناسب برای درمان خستگی در فصل بهار 

شکلات تلخ موجب تولید هورمون اندورفین در بدن می‌شود که این هورمون به‌نوبه خود از خستگی فرد کاسته و باعث شادی او می‌شود.

یکی از مواد معدنی که اثرات ضداسترسی دارد و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد و جلوی خستگی بهاری را می‌گیرد، منیزیم است. با مصرف مغزها می‌توان منیزیم کافی به بدن رساند.

این غله سرشار از ویتامین‌های گروه B و کربوهیدرات‌های پیچیده است که با فراهم کردن انرژی پایدار جلوی خستگی در بهار را می‌گیرد.

این ماده خوراکی حاوی ماده معدنی سلنیوم است که در بهبود خلق‌وخو موثر است.

این میوه، موجب ترشح هورمون سروتونین (هورمون شادی) در بدن شده و خستگی را برطرف می‌کند.

توت‌فرنگی سرشار از ویتامین C، اسیدفولیک و آنتی‌اکسیدان است که در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است و با کاهش اضطراب به فرد کمک می‌کند که با تغییرات فصلی و خستگی ناشی از آن مقابله کند. درضمن توت‌فرنگی بدن را هیدراته و پرانرژی نگه می‌دارد.

همچنین مصرف انواع سبزیجات، مانند اسفناج و سبزیجات برگ‌سبز، لوبیا و عدس، گندم سبوس‌دار، موز، ماست یونانی، سالمون و ماهی‌های چرب، دانه‌های چیا و کتان هم در برطرف کردن خستگی بهاری موثر هستند.