شناسهٔ خبر: 72173503 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اعزام بدمینتون کاران زنجانی به مسابقات قهرمانی آسیا

دو بدمینتون کار زنجانی با توجه به داشتن بالاترین رنکینگ جهانی به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ رئیس هیات بدمینتون استان زنجان گفت: دو بدمینتون کار زنجانی با توجه به داشتن بالاترین رنکینگ جهانی به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام شدند.

باقری افزود: ملی پوشان بدمینتون ایران با حمایت فدراسیون بدمینتون جهت حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا روز جمعه ۱۵ فروردین تهران را به مقصد چین محل برگزاری این رقابت‌ها ترک کردند.

وی با بیان اینکه تیم دو نفره ملی پوش از استان زنجان را مهدی انصاری و امیرحسین حسنی تشکیل می‌دهند، گفت: این دو ورزشکار استان در بخش دوبل در مرحله مقدماتی با تیم‌های بنگلادش و عربستان سعودی هم گروه هستند و در صورت پیروزی به جدول اصلی راه می‌یابند.

باقری به رقابت امیرحسین حسنی در بخش انفرادی اشاره کرد و گفت:این ورزشکار در مرحله مقدماتی انفرادی با تیم‌های فیلیپین و مالزی همگروه است و در صورت صعود نمایندگان ایران از گروه‌های انفرادی و دوبل در مرحله بعدی در جمع ۳۲ تیم برتر آسیا قرار خواهند گرفت.

رئیس هیات بدمینتون استان گفت: تیم اعزامی استان به این رقابت‌ها را سروش اسکندری به عنوان مربی و سرپرست همراهی می‌کند.

باقری افزود: مسابقات قهرمانی آسیا در روز‌های ۱۹ تا ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ در شهر نینگبو چین برگزار خواهد شد.