شناسهٔ خبر: 72173017 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اقامت هفت میلیون نفر شب در خراسان رضوی در ایام نوروز

اقامت زائران نوروزی خراسان رضوی از ۲۵ اسفند تا پایان ۱۵ فروردین در واحد‌های رسمی، موقت و اضطراری نزدیک به هفت میلیون نفر شب رسید.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، رئیس کمیته اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان رضوی گفت: در این مدت ۶ میلیون و ۹۶۴ هزار و سه نفر شب اقامت در واحد‌های رسمی، موقت و اضطراری خراسان رضوی ثبت شده است.

یوسف بیدخوری افزود: واحد‌های اقامت رسمی شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، خانه مسافر، اقامتگاه بوم‌گردی و زائرسرا است که به میزان دو میلیون و ۱۳۴ هزار و ۶۴۰ نفر شب در این مراکز اسکان داشته‌اند.

وی ادامه داد:  اسکان موقت شامل مدارس و آموزشگاه‌های آموزش و پرورش، مهمانسرا‌های دولتی، زائرسرا‌های آستان قدس و بنیاد زائر، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه، مراکز اقامتی سپاه، مراکز اسکان شهرداری است که سه میلیون و ۷۵۵ هزار و ۶۶۰ نفر شب در این مراکز اقامت داشته‌اند.

رئیس کمیته اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر گفت: مراکز اسکان اضطراری نیز شامل مدارس، آموزشگاه‌ها و سالن‌ها ورزشی آموزش و پرورش، سالن‌های ورزشی اداره وزش و جوانان، سالن‌ها و اماکن اضطراری شهرداری، مساجد، ظرفیت اردوگاهی سپاه، ظرفیت سالن‌های ورزشی سپاه، سالن‌ها و فضا‌های ادارات دولتی، ظرفیت اسکان اضطراری آستان قدس رضوی، ظرفیت اسکان اضطراری بنیاد زائر، اسکان در حوزه علمیه نواب بوده است که در این فضا‌ها یک میلیون و ۷۷ هزار و ۶۲ نفر شب اقامت داشته‌اند.

وی با اشاره به پاسخگویی سریع و به موقع به شکایات زائران در قالب تلفن  ۰۹۶۲۹ افزود: در این مدت ۱۶۲ شکایت مربوط به این سامانه دریافت و بلافاصله رسیدگی شده است.

او ادامه داد: تعداد ۹۱ مورد از این شکایت‌ها مربوط به واحد‌های اقامتی، ۵۷ مورد مربوط به دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی، چهار مورد مربوط به سرویس‌های بهداشتی، پنج مورد مربوط به مراکز گردشگری، یک مورد مربوط به مراکز پذیرایی و چهار مورد مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی بوده است.

بیدخوری گفت:  در این استان علاوه بر سامانه ۰۹۶۲۹، سامانه تلفنی ۰۵۱۳۷۰۴۵ برای پاسخگویی، راهنمایی و رسیدگی به شکایت‌های زائران در استان پیش‌بینی شد که نمایندگان تمامی دستگاه‌های عضو ستاد خدمات سفر به صورت فوری و خارج از نوبت به شکایت‌ها رسیدگی می‌کردند.

وی افزود: بیش از ۱۵۳ بازرس بر تاسیسات گردشگری و جاده‌های خراسان رضوی  نظارت مستمر داشتند در این مدت تعداد سه هزار و ۳۴۸ مورد بازرسی صورت گرفته که ۴۰۳ مورد تذکر و ۴۲ مورد اخطار داده شده است.

وی ادامه داد: در این مدت هفت میلیارد و ۷۵ میلیون و ۱۹۳ هزار ریال وجه اضافه دریافتی به شاکیان برگشت داده شده است.

بیدخوری گفت: در استان خراسان رضوی با توجه به حضور میلیونی زائران و مسافران بیش از ۶۸۰ هزار نفر شب اقامت تدارک دیده شده بود که با وجود برودت هوا و بارندگی، زائران و مسافران بدون کمترین مشکل و به شایستگی میزبانی شدند.