شناسهٔ خبر: 72172565 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سرمایه گذاری برای تولید و نوسازی صنایع در دستور کار ایدرو

رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید؛ سرمایه گذاری صنعتی، توسعه صنایع پیشرفته و پیشران و کمک به رفع ناترازی صنایع از جمله برنامه‌های ایدرو است.

صاحب‌خبر -
 
 به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای فرشاد مقیمی در نشست آغاز سال کاری ۱۴۰۴، در جمع مدیران ایدرو و شرکت‌های تابعه، با اشاره به متولی گری این سازمان در حوزه صنعت گفت: امیدواریم با برنامه ریزی دقیق و منسجم، در پایان سال ۱۴۰۴ عملکرد مناسبی برای ارائه در این حوزه داشته و به مدل خوبی برای سرمایه گذاری رسیده باشیم.
 
وی توسعه سرمایه گذاری صنعتی، توسعه صنایع پیشرفته و پیشران، کمک به رفع ناترازی صنایع و توانمندسازی صنایع از طریق به هم رسانی و تسهیل ارائه خدمات تخصصی به واحد‌های تولیدی و تجاری را، از جمله برنامه‌های عملیاتی مصوب سازمان در سال جاری عنوان کرد.
 
مقیمی همچنین گفت: تجمیع تقاضای واحد‌های صنعتی و مدیریت یکپارچه اجرایی نیروگاه‌های خورشیدی، توسعه صنایع دریایی و شناسایی و عارضه یابی واحد‌های صنعتی برای نوسازی و بازسازی، از اهم اقدامات ایدرو در پیشبرد برنامه‌های تحول و مدل‌های کسب و کار نوین سازمان خواهد بود.
 
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به اینکه در سال جاری ایدرو افتتاح چهار طرح تولید انواع بیو ایمپلنت (تهران و کرمانشاه) واحد تولید بیو اتانول سوختی کرمانشاه، تولید فیلتر‌های تصفیه آب ایلام و فاز دوم طرح بازسازی و نوسازی شرکت گسترش صنایع بلوچ را برنامه‌های خود دارد، گفت: در آینده نزدیک و همزمان با سفر رئیس جمهور، طرح تولید بایواتانول سوختی و تولید انواع بیو ایمپلنت در کرمانشاه به بهره برداری می‌رسد.
 
رئیس هیئت عامل ایدرو با تاکید بر ضرورت تبیین برنامه‌ها و چگونگی نقش آفرینی ایدرو، پیشبرد طرح‌های پیشران هوشمندسازی و توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی در صنعت و توسعه میادین گازی برای تامین گاز مورد نیاز صنایع بزرگ را هم از جمله برنامه‌های آتی ایدرو برشمرد.