شناسهٔ خبر: 72172434 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

واکنش فلاحت پیشه به تهدید کیهان برای ترور ترامپ: غلط‌های خود را به نام ایران مطرح نکن / اگر عرضه‌ی جنگ داشتی به لبنان می‌رفتی / دولت باید از این جریان ویرانگر اعلام برائت کند

فلاحت‌پیشه در پاسخ به روزنامه کیهان نوشت: «ایرانیان از طالبان جنگ و ترور متنفرند. اگر عرضه‌ی جنگ داشتید به لبنان می‌رفتید، اگر طرح ترور دارید، غلط‌های خود را به نام ایران مطرح نکنید.»

صاحب‌خبر -

رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس به مطلب اخیر روزنامه کیهان درباره ترور رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داد.

به گزارش انتخاب، حشمت‌الله فلاحت پیشه، رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به اظهارات روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ، نوشت: «ایرانیان از طالبان جنگ و ترور متنفرند. اگر عرضه‌ی جنگ داشتید به لبنان می‌رفتید، اگر طرح ترور دارید، غلط‌های خود را به نام ایران مطرح نکنید.»

فلاحت‌پیشه تأکید کرد: «ملت تاوان بلوف‌های جنگ و ترور افراطیون را می‌دهد. دولت باید از این جریان ویرانگر اعلام برائت کند.»