به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی خیبر خرمآباد اعلام کرد: دیدار تیمهای فوتبال خیبر خرمآباد و شمس آذر قزوین به دلیل بارش باران و نامناسب بودن چمن ورزشگاه تختی لغو شد.
قرار بود تیمهای خیبر و شمس آذر قزوین امروز ساعت ۱۷ در چارچوب هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور در ورزشگاه تختی خرمآباد مقابل هم قرار گیرند که به علت بارش های اخیر ،چمن ورزشگاه آماده ی برگزاری این بازی نیست و با هماهنگی سازمان لیگ این دیدار لغو شد.
بنا بر تصمیم عرب براقی داور مسابقه و پس از بازدید وی و ناظر مسابقه از زمین ورزشگاه تختی، دیدار خیبر و شمس آذر لغو شد و در صورت مساعد شدن شرایط، این بازی فردا ساعت ۱۷ در ورزشگاه تختی برگزار خواهد شد، در غیر این صورت زمان برگزاری بازی متعاقبا اعلام می شود.