زینب بدری، خالق بصری پویانمایی «با بابام» در گفتگو با خبرنگار تلویزیون ایرنا، با اشاره به اینکه استقبال خوب مخاطبان کودک از این سریال انیمیشن باعث شد که فصل دوم آن تولید و در عید نوروز ۱۴۰۴ روانه آنتن شبکه پویا شود، اظهار داشت: برخی از مادران به صفحه من در فضای مجازی پیام میدادند و عکس بچههایشان را برایم میفرستادند در حالی که مشغول تماشای این مجموعه بودند و میگفتند فرزندان ما با این اثر بسیار ارتباط برقرار کردهاند. البته قبل از اینکه «با بابام» به پخش در رسانه ملی برسد، نسخههایی از آن را به دوستان و کارشناسان این حوزه نشان دادیم که خداراشکر پسندیدند و دوست داشتند.
وی ادامه داد: شاید ما در ابتدا تصور میکردیم که دختربچههای کوچک مخاطب این کار باشند اما از همان ابتدا دریافتیم که مخاطبانی در میان پسران و پدران هم داریم و این برای من بسیار جالب بود. قصههای پدر-دختری از آن دسته موضوعاتی است که قابل ادامه دادن است و میتوان آن را در موقعیتهای مختلف و با داستانهای متنوع بسط و گسترش داد.
در ابتدا تصور میکردیم که دختربچههای کوچک مخاطب این کار باشند
خالق بصری «با بابام» با اشاره به اینکه سری دوم این سریال انیمیشن با فصل اول آن در عین شباهت، تفاوتهایی نیز دارد، مطرح کرد: شباهت اصلی فصل اول و دوم «با بابام»، محصول مرکز انیمیشن سوره، این بود که نویسنده هر دو آقای امیررضا مافی بودند و در واقع متنها و حال و هوای آن تغییری نکرد، تنها موقعیتها کمی پیچیدهتر و دختربچه قصه ما بزرگتر شد و همچنین شاهد اضافه شدن شخصیتهای فرعی به داستان بودیم. باید بگویم که ما هم دخل و تصرفی در قصهها انجام ندادیم و دقیقا همان متن آقای مافی کارگردانی شد. احیانا اگر به تغییر کوچیکی نیاز بود، با ایشان هماهنگ میکردیم.
بدری ادامه داد: ناگفته نماند که پسزمینهها و کانسپت (ایده) کار هم ثابت بود و به نظرم تا حد خوبی باعث شد حال و هوای اصلی کار حفظ شود؛ اما حجم کار نسبت به فصل اول بسیار بیشتر بود، چراکه هم مدتزمان هر قسمت و هم تعداد آنها طولانیتر شده بود و باید در زمان مشابه ساخت فصل اول کار را به سرانجام میرساندیم. در مجموع با توجه به همه این جوانب و مسائل به نظر من موفق شدیم کار را در یک سطح قابل قبولی حفظ کنیم و به سرانجام برسانیم.
وی تاکید کرد: ذکر این نکته خالی از لطف نیست که تجربه من در طراحی کانسپتهای فصل دوم این سریال انیمیشن بیشتر شده بود و از پسزمینههایی که برای فصل دوم طراحی کردم، رضایت بیشتری دارم. اگر بخواهم درباره چالشهای این کار صحبت کنم باید بگویم که باتوجه به داشتن فضاها و لوکیشنهای متفاوتتر، زیاد و پُرجزییات و همچنین زمان کم، من هم به شدت وسواس و حساسیت پیدا کرده بودم که کار به بهترین نحو انجام شود و خداراشکر میکنم تیم تولید نیز با من همراهی و صبوری کردند تا بتوانم به آن موارد قابلقبولی که مدنظرم بود برسم.
بدری با بیان اینکه چیزی که در طراحی فضاها مدنظرش بود، سادگی و در عین حال جزییات بامزه و قابل توجه بود، گفت: علاوه بر اینکه از نظر دیزاین (طراحی) و فرم با یکدیگر هماهنگ باشند. نکته دیگر انتخاب رنگها بود؛ در حقیقت سعی کردم از رنگهای سبک و دلنشین استفاده کنم که برای بچهها جذاب و زنده باشد. مساله بعدی که به آن توجه کردم، ترکیببندی فضاها بود که تلاش کردم در قابهای بسته هم این ترکیببندی و لیاوت (چیدمان) متناسب و خوب دیده شود.
خالق بصری «بابابام» و کارگردان فصل اول این اثر یادآور شد: یک نکتهای که من دوست داشتم بگویم درباره تغییر کارگردانی فصل دوم بود. از ابتدای تعریف پروژه «با بابام» قرار نبود که کارگردانی فصل دوم این کار را من انجام بدهم. در حقیقت قرار بود که ما یک سری داستانهایی خلق کنیم و بعد از اینکه جهان داستان شکل گرفت، خلق شد و در واقع از آب و گل درآمد، فصل دومش را برای تولید، به تیمهای دیگر بسپاریم.
بدری افزود: ناگفته نماند کسانی که در فضای هنری کار میکنند، دوست دارند چیزهای جدیدی خلق و فضاهای متفاوتی را تجربه کنند و شاید خیلی هم با روحیهشان سازگار نباشد که بخواهند مدت طولانی در یک فضای کاری بمانند و همه تمرکزشان روی یک موضوع باشد. از این جهت برای من جالب بود حالا که این دختربچه کوچولوی ما خلق شده و از آب و گل درآمده است، به دست بقیه بسپاریم تا بزرگش کنند. فصل دوم «با بابام» نیز با همکاری و تعامل پیش رفت و من هم اگر پیشنهاد و نظری داشتیم به آقای طاهری کارگردان سری دوم این مجموعه ارایه میدادم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: وقتی قرار است کاری را توسعه دهیم، باید بپذیریم که نمیتوانیم همه کار آن را خودمان انجام دهیم؛ چراکه هر انسانی ظرفیت و وقت محدودی دارد. پس باید اعتماد کنیم و از این منظر «با بابام» همچنان میتواند تولیدات جانبی بیشتری داشته باشد و ادامه پیدا کند.
به گزارش ایرنا، فصل دوم پویانمایی «با بابام»، محصول مرکز انیمیشن سوره، به کارگردانی علیرضا طاهری از ۴ فروردین مهمان مخاطبان خود در شبکه پویا شد.
این اثر با تکنیک دو بعدی رایانهای و در ۱۳ قسمت به جهان قصههای پدر - دختری میپردازد.