شناسهٔ خبر: 72152802 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

نجات جان بیمار سکته حاد مغزی توسط اورژانس هوایی استان تهران در روز طبیعت

یک بیمار سکته حاد مغزی توسط اورژانس هوایی استان تهران در روز طبیعت نجات پیدا کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل اورژانس استان تهران؛ در ساعت ۱۶:۵۰ روز چهارشنبه ١۴٠۴/٠١/١٣ طی تماس با مرکز ارتباطات، اعزام و راهبری عملیات اورژانس استان تهران بالگرد اورژانس هوایی جهت نجات یک شهروند که در خیابان در محدوده ورامین دچار علائم سکته حاد مغزی (کد ۷۲۴) شده بود به پرواز درآمد تا زمان طلایی برای بیمار حفظ و از معلولیت و ماندگاری علائم سکته مغزی جلوگیری شود. 

یکی از موارد درخواست اورژانس هوایی جاده‌های شلوغ و راهبندان‌ها می‌باشد که اتفاقا به علت رسم دیرینه سیزده بدر و استفاده مردم از طبیعت، جاده‌های ورودی شهر دارای ترافیک بالایی می‌شود و استفاده از اورژانس هوایی نقش به سزایی در بهبودی بیمار خواهد گذاشت.

خوشبختانه بیمار در مدت زمان ۱۰ دقیقه از پد قرچک ورامین به پد بوستان ولایت و سپس با آمبولانس ١١۵ به بیمارستان لقمان حکیم جهت ادامه درمان تکمیلی منتقل شد.

انتهای پیام/