شناسهٔ خبر: 72152723 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ساخت و تکمیل پارکینگ‌های تهران چه میزان اعتبار نیاز دارد؟

تهران بزرگ - ایرنا - رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران از پیش‌بینی ۲ هزار و ۶۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و تکمیل پارکینگ‌ها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در این کلانشهر خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری شهر، سیدمحمد آقامیری روز جمعه درباره ساخت، تکمیل و ایمن‌سازی پارکینگ‌های موجود در تهران در سال ۱۴۰۴، اظهار کرد: تکمیل پارکینگ‌های نیمه‌کاره در دستور کار قرار دارد، علاوه بر این ساخت پارکینگ‌های جدید نیز دنبال خواهد شد اما اولویت‌بندی براساس نظرات کارشناسی مهندسان مشاور انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از مباحث مورد توجه در سال آینده، احداث پارکینگ‌های مکانیزه است اما هنوز تعداد پارکینگ‌ها مشخص نیست و ساخت آنها به نظر تخصصی مشاوران نیاز دارد. به هرشکل بودجه برای ساخت و تکمیل پارکینگ‌ها در پایتخت پیش‌بینی شده است. باید پروژه‌ها طراحی شود و برآورد قیمت صورت گیرد تا مشاهده شود که بر اساس بودجه پیش‌بینی شده، چه تعداد پارکینگ می‌توان ساخت.

ساخت و تکمیل پارکینگ‌های تهران چه میزان اعتبار نیاز دارد؟

رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پارک حاشیه‌ای در پایتخت هنوز برنامه مدون و کاملی ندارد، گفت: سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران باید برنامه خود را ارائه دهد تا پارک حاشیه‌ای بتواند با نظم بیشتری در سطح شهر اجرایی شود.

وی افزود: مردم از پارک حاشیه‌ای استفاده می‌کنند اما در عمل شهرداری تهران بهره‌ای از آن نمی‌برد. عده‌ای در معابر مستقر می‌شوند و از مردم هزینه پارک دریافت می‌کنند و شهرداری هیچ‌گونه سودی از آن نمی‌برند. به همین واسطه باید برنامه مدون آن ارائه شود تا بتوان از این طرح درآمد پایدار داشت.