شناسهٔ خبر: 72143446 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رئیس اورژانس ۱۱۵ قم خبرداد:

مصدومیت بیش از یکهزار هزار و سیصد نفر در حوادث رانندگی نوروز در استان قم

رئیس اورژانس ۱۱۵ قم گفت: از ابتدای طرح نوروزی ۱۴۰۴ تا سیزدهمین روز از فروردین ماه، بیش از یکهزار و سیصد نفر در حوادث رانندگی استان قم مصدوم شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، دکتر محمدجواد باقری رئیس اورژانس ۱۱۵ قم گفت: طرح نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده که تا روز ۱۳ فروردین ماه امسال به ۱۶ هزار و ۵۵۲ تماس از سوی مردم پاسخ داده است.

وی افزود: در طول این مدت اورژانس قم، ۵ هزار و ۹۰۳ مرتبه به ماموریت اعزام شد و به ۵ هزار و ۱۶۱ مصدوم و بیمار نیز خدمات رسانی کرده است.

دکتر باقری افزود: ۹۵۰ مورد از ماموریت‌های اورژانس قم مربوط به حوادث رانندگی و ترافیکی است که از این تعداد ۷۷۸ مورد مربوط به حوادث شهری و ۱۷۲ مورد نیز مربوط به حوادث جاده‌ای بود.

وی ادامه داد: از یکهزار و ۳۰۹ مصدوم این حوادث، تعداد ۷۳۷ نفر به بیمارستان منتقل شدند و متاسفانه ۹ نفر نیز در صحنه حادثه جان خود را از دست دادند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ قم گفت: در این مدت ۴ مرتبه بالگرد اورژانس به پرواز در آمد که به ۷ مصدوم بدحال خدمات رسانی و آنها را با سرعت به بیمارستان منتقل کرد.

وی با اشاره به فعالیت موتورلانس‌ها در استان گفت: موتورلانس‌های اورژانس نیز در این مدت ۴۴۹ مرتبه به ماموریت اعزام شدند که موفق به ۳۹۰ نفر خدمات رسانی کردند.