شناسهٔ خبر: 72136627 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

حمله سگ ۹ نفر را در سبزوار روانه بیمارستان کرد

حوادث رکنا: مسوول روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: ۹ نفر از اهالی و مجاوران بر اثر حمله یک سگ در محدوده روستاهای «قز و بینق» دچار صدمه و جراحت و به بیمارستان منتقل شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، مسلم فائق‌نیا، مسئول روابط عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، عصر چهارشنبه اعلام کرد که این حادثه عصر امروز در کیلومتر ۱۰ این مسیر رخ داده است. مصدومان به‌صورت متناوب و با وسایل نقلیه شخصی به بیمارستان امداد مراجعه کردند.

وی افزود: تمامی افراد مصدوم در بیمارستان واکسیناسیون لازم برای بیماری‌های محیطی را دریافت کردند. از ۹ مراجعه‌کننده، سه نفر پس از دریافت واکسن و درمان سرپایی مرخص شدند، در حالی که ۶ نفر دیگر برای ادامه درمان تحت نظر قرار دارند.

فائق‌نیا همچنین اعلام کرد که سگ مهاجم توسط محیط‌بان منطقه از بین برده شد و تیم‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برای نمونه‌گیری و بررسی بیماری‌زا بودن حیوان به محل حادثه اعزام شده‌اند.