شناسهٔ خبر: 72121332 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

وزیر راه وشهرسازی از چند پروژه در جنوب شرق استان تهران بازدید کرد

شهرری- ایرنا - فرزانه صادق وزیر راه وشهرسازی، روز سه‌شنبه ۱۲ فروردین از برخی پروژه‌های جنوب‌شرق استان تهران شامل کمربندی قلعه‌نو در محدوده شهرستان ری، پروژه یکهزار  واحدی سبحان قرچک، پل در حال احداث مسیر قطار حومه‌ای تهران - شهریار، مراحل آماده‌سازی احداث ساختمان مجتمع فرهنگی هنری پیشوا، و چندین پروژه دیگر بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، در این بازدید که با همراهی مسئولان استانی و محلی انجام شد، پروژه‌های مترو ورامین، اتوبان تهران - ورامین، جاده آب باریک - چرمشهر، جاده ورامین - جوادآباد، جاده ورامین - پاکدشت (محور تیغاب - جمال‌آباد) و کمربندی قلعه‌نو مورد ارزیابی قرار گرفتند.

جاده ری - ورامین در محدوده ورودی شهر قلعه نو یکی از محورهای  پرتردد است و برآوردها حکایت از تردد ۵ هزار وسیله نقلیه در این محور دارد. این محدوده به دلیل توقف ماشین‌های عبوری، ترافیک سنگینی را در  محور ری - ورامین  ایجاد کرده که مطابق آمار دوربین های نظارتی هفت درصد ترافیک مربوط به منطقه ری و قلعه نو و ۹۳ درصد ترافیک حاصله مرتبط با ترددهای  ورودی و عبوری است. 

 در سال ۱۴۰۰ مطالعه ای توسط مشاور سازمان همیاری های شهرداری برای احداث کمربندی از بخش جنوبی شهر قلعه نو انجام شد و در سال ۱۴۰۱،  تفاهم نامه ای مابین اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با فرمانداری ری جهت ادامه مطالعه و اجرای کمربندی قلعه نو منعقد گردید که تا کنون  از محل اعتبارات ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری یکهزار میلیاردریال به احداث کمربندی قلعه نو اختصاص یافته است.

براساس این گزارش، اجرای کمربندی از بخش جنوبی قلعه نو به طول سه کیلومتر و به صورت هشت خطه و با ایجاد یک تقاطع غیر همسطح در تقاطع با محور عشق آباد به چال طرخان در شورای ترافیک استان نیز  مصوب شد.

در مجموع برای اجرای طرح حدود ۱۲ هزار میلیار ریال موردنیاز است که اعتبار مورد نیاز جهت تملک  حدود چهار هزار میلیاردریال  و اعتبار مورد نیاز جهت اجرای طرح : حدود هشت هزار  میلیارد ریال است.

این گزارش می افزاید: اقدامات انجام شده تا کنون شامل آزاد سازی بخش‌هایی از مسیر ، انجام عملیات اجرایی در محدوده های آزاد سازی شده شامل خاکبرداری - دکوپاژ - تثبیت مسیر ،  اجرای لایه های زیرسازی و اجرای ابنیه است.

همچنین تاکنون ۷۸۰ میلیارد ریال بابت تملک مسیر از محل تفاهم نامه با فرمانداری ری هزینه شده است .

وزیر راه و شهرسازی  در جریان این بازدیدها بر رفع مشکلات ساکنان  منطقه به جهت تردد و تسریع در فرآیند اجرای پروژه  تاکید کرد و در جریان آخرین وضعیت عملیات اجرایی قرار گرفت.

در ادامه این سفر وزیر راه و شهر سازی، نشست‌هایی با مسئولان مربوطه برگزار می شود تا تصمیمات لازم برای توسعه حمل‌ونقل و ارتقای زیرساخت‌های جاده‌ای و ریلی در این منطقه اتخاذ شود.