به گزارش دوشنبه ایرنا، محسن عمادی افزود: متوسط تردد نوروزی روزانه بین استانی خودروها در استان طی مدت مذکور ۱۵۱ هزار و ۵۸۱ دستگاه ثبت شده است.
او ادامه داد: بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده توسط دوربینهای پلاک خوان، طی مدت مذکور ۲ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۵۹۱ پلاک با ترکیب مبدا استانی در محورهای برون شهری فارس مشاهده شده است.
وی اظهار کرد: از این تعداد، افزون بر ۱۶۲ هزار و ۵۴۱ خودرو (۲۶ درصد) ماندگاری کمتر از یک روز در استان داشته اند و ۱۲ درصد آنها نیز بین پنج تا هفت روز در استان ماندگاری داشتهاند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس گفت: بیشترین ترددها به ترتیب مربوط به محورهای شیراز - مرودشت با تردد روزانه ۵۹ هزار و ۵۳۸ خودرو، شیراز- سپیدان با تردد روزانه ۵۲ هزار و ۲۷۷ خودرو، مرودشت - دو راهی لپویی با تردد روزانه ۴۹ هزار و۴۴۰ خودرو، مرودشت - شیراز با تردد روزانه ۴۴ هزار و ۲۱۱ خودرو است.
عمادی افزود: به رغم حجم بالای ترافیک در ورودیهای شهر شیراز، تمام محورهای مواصلاتی استان فارس باز و تردد بدون مشکل در آنها جریان دارد.