به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز؛ در دومین روز از رقابت های فیدر اسلوونی در مرحله دوم مقدماتی شیما صفایی تنها نماینده تنیس روی میز بانوان ایران در مصاف با کیم هانا از کره جنوبی ۳ بر ۲ به پیروزی دست یافت و به سومین مرحله مقدماتی گام گذاشت.
صفایی در مصاف با حریف خود، در گیم های دوم، چهارم و پنجم به برتری دست یافت و گیمهای اول و سوم بازی را به حریف خود واگذار کرد.
همچنین هدایی مرحله سوم مقدماتی فیدر اسلوونی را با پیروزی پشت سر گذاشت.
امیرحسین هدایی دومین مسابقه خود در رقابت های فیدر اسلوونی مقابل جیشان لیانگ از آمریکا پیروز شد.امیرحسین هدایی در سومین دور از مرحله مقدماتی مسابقات فیدر اسلوونی به مصاف جیشان لیانگ از آمریکا رفت و با نتیجه ۳ بر صفر به برتری رسید تا گام به دور چهارم مرحله مقدماتی بگذارد.
هدایی مقابل هوگو دشان از فرانسه در مرحله مقدماتی مسابقات فیدر اسلوونی به جدول اصلی این رقابت ها صعود کرد. امیرحسین هدایی در چهارمین دور از مرحله مقدماتی مسابقات فیدر اسلوونی در مقابل هوگو دشان فرانسوی قرار گرفت و با نتیجه ۳ بر صفر به برتری رسید تا به جدول اصلی مسابقات راه پیدا کند.
هدایی کار خود را در جدول اصلی مسابقات صبح روز سه شنبه آغاز خواهد کرد.
مسابقات تنیس روی میز فیدر ۲ اسلوونی از ۹ تا ۱۳ فروردین ماه در اتوچک برگزار می شود.
∎