به گزارش ایرنا، مصطفی میرتبار عصر یکشنبه در نشست مشترک با تولید کنندگان شهرستان بابل اظهار کرد: بررسی چالشها و فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه تولید از جمله دغدغه های جدی برای سال جاری محسوب می شود.
وی گفت: نقش کارآفرینان در ایجاد ثروت، امنیت شغلی و توسعه اجتماعی بسیار برجسته است و لزوم هماهنگی میان بخشهای مختلف برای حل مشکلات اقتصادی و صنعتی شهرستان یک ضرورت مهم است.
فرماندار بابل با بیان این مطلب که دولت در حد توان متعهد به بررسی مشکلات و دغدغههای فعالان اقتصادی است، اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد که با برنامهریزی منظم و تعامل مستمر موانع موجود را برطرف کنیم.
میرتبار از تشکیل کارگروههای ویژه برای بررسی چالشهای سرمایهگذاری و تولید در شهرستان بابل خبر داد و افزود: بازدیدهای دورهای در روزهای چهارشنبه از واحدهای صنعتی و تولیدی، یکی از برنامههای اصلی در این خطه از شمال محسوب می شود تا از نزدیک در جریان مشکلات قرار گرفته و برای رفع آنها اقدام کنیم.
وی با اشاره به اهمیت نقش انجمنهای کارآفرینی در پیشبرد اهداف توسعهای، بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای این انجمنها تأکید کرد و گفت: متاسفانه مازندران در برخی حوزههای سرمایهگذاری با چالشهایی مواجه است که نیازمند پیگیری و تعامل با مسئولان ملی برای رفع این چالش ها هستیم.
میرتبار تصریح کرد: تولید مواد غذایی بهعنوان یکی از اولویتهای اساسی و راهبردی کشور محسوب می شود و در همین راستا هر مانعی که به تولید ملی آسیب وارد کند از آن جلوگیری خواهیم کرد.
مازندران با ۲۲ شهرستان و ۶۳ نقطه شهری، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی دارد. میانگین وسعت زمین هر شهرک صنعتی استان ۵۰ هکتار است.
صنعت همواره در این استان از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند.