به گزارش ایرنا در نشست امروز یکشنبه این کارگروه همچنین بر تاسیس صنایع جانبی و تکمیل زنجیره ارزش در این ۲ کارخانه تاکید شد.
همچنین مقرر شد برای تولید رب گوجه فرنگی در یک کارخانه تا ۶ ماه مجوز برای تولید داده شود تا بعد، تمام خواسته های علوم پزشکی رفع شود.
مشکلات در حوزه امور مالیاتی این شرکت هم پیگیری و مقرر شد با استعلاماتی که گرفته می شود و مدارکی که خود شرکت ارائه میدهد تمامی مالیات اضافهای که بر روی پولی با هدف سرمایهگذاری از شرکتی دیگر دریافت کردهاند و برای آنها تعیین شده، حذف شود.
نمیگذاریم واحدی تعطیل شود
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان در این نشست گفت: خواسته ما تکمیل زنجیره های تولید و فرآوری بیشتر این ۲ کارخانه است.
غلامرضا سالاری افزود: کارخانه شیر پگاه جیرفت علاوه بر تولید شیر، فرآوردههای لبنی همچون ماست، پنیر و دوغ را هم تولید کند.
وی یادآور شد: کارخانه مذکور فعلا رب گوجه و کنسانتره مرکبات تولید میکند که قرار شد برای تولید دیگر فرآورده ها هم اقدام کند.
سالاری ادامه داد: این شرکت مجوزی برای تاسیس گاوداری ۲ هزار راسی دارد که مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی زمینی با آب و برق در رودبارجنوب در اختیار آنها بگذارد که با راهاندازی آن حدود ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد می شود و قرار شد امروز و فردا نماینده پگاه از این زمین بازدید کند.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر سرمایه گذاری و رونق تولید اضافه کرد: نمی گذاریم واحدی تعطیل شود و مشکلات آن را رفع خواهیم کرد.
کارخانه شیر جیرفت تسهیلات دریافت میکند
سرپرست فرمانداری جیرفت هم در این نشست گفت: کارخانه شیر پگاه یک طرح جامع برای راه اندازی مجدد کارخانه به فرمانداری ارایه دهد تا برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شود.
روحبخش بیگ زاده با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب برای تولید و نام گذاری امسال تاکید کرد: دولت هر حمایتی را برای سرمایه گذاری و پشتیبانی از تولید انجام می دهد.
وی ادامه داد: تعطیلی کارخانه شیر جیرفت منجر به بیکاری ۶۰ نفر شده است که با راهاندازی مجدد آن این تعداد مشغول به کار می شوند.
تعطیلی کارخانه شیر جیرفت از سال ۱۴۰۱
مدیر شرکت صنایع شیر پگاه کرمان هم گفت: کارخانه شیرپاستوریزه پگاه جیرفت در سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را آغاز و حدودا از سه هزار خانوار جنوب کرمان شیر جمع آوری می کرد.
مجتبی ابراهیمی افزود: این کارخانه در مرداد ۱۴۰۱ به دلیل نداشتن سرمایه گذاری، نداشتن شرایط بهداشتی لازم GMP برای تولید و ناکامی در جذب تسهیلات تعطیل شد.
وی ادامه داد: این کارخانه در مجموع به صورت مستقیم و غیرمستقیم زمینه اشتغال ۸۰ نفر را فراهم می کرد که در حال حاضر تعطیل است.
ابراهیمی اضافه کرد: این کارخانه با وجود زمینی با مساحت پنج هکتار و زیربنای سه هزار متر مربع بلااستفاده مانده است.
وی بیان کرد: از معایب تعطیلی این کارخانه خروج شیر از منطقه به استانهای دیگر و بیکار شدن ۸۰ نفر است.
دبیر هیات مدیره شرکتی که صاحب چند واحد تولیدی با ویژندهای مختلف است هم گفت: کارخانه ما ۳۰ نفر کارمند دایمی و ۲۰ نفر فصلی دارد و با توجه به شرایط و مالیات سنگینی که تعیین شده تعطیلی آن به صرفه تر است چون تولیدات فصلی است و برای تامین نیروی ماهر هم مشکل داریم و کسی اینجا ماندگار نمی شود.
سعید جارودی با بیان اینکه بخش دولتی باید بیشتر با تولید همراه شود افزود: راهی جز صادرات نداریم و می توانیم به کشورهای دوست و همسایه کار کنیم.
وی تاکید کرد: توانمندی بسیار بالایی در کشور وجود دارد، حیف است دست و بال آنها بسته شود و هر روز شاهد تعطیلی یک واحد تولیدی باشیم.
جارودی اضافه کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی جیرفت و نزدیکی به خلیج فارس استعداد صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای جنوب و از آنجا به آفریقا را داریم.
وی بیان کرد: جمعیت کشورهای خلیج فارس زیاد نیست اما تاجر هستند و با کمک آنها می توان کالا را به شمال آفریقا و بعدها به کشورهای جنوبی تر فرستاد.
این تولیدکننده گفت: با حل مشکلات کنونی با حمایت دولت، سرمایهگذاری در جیرفت را افزایش می دهیم، خطوط بسته بندی را راهاندازی می کنیم و فله فروشی نخواهیم داشت.
وی تاکید کرد: الان ٢ فصل کار می کنیم اما محصولات جدید را پوشش می دهیم و چهارفصل کار می کنیم.
۲۸۰ میلیارد ریال مالیات اضافه
مدیرعامل شرکت مذکور هم با اشاره به مشکلات مالیاتی که برای این شرکت ایجاد شده گفت: محدودیت منابع مالی داشتیم و بناچار برای تامین آن به سراغ شرکت دیگری رفتیم که از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲، حدود ۳۰۰ میلیارد ریال از این شرکت برای سرمایه گذاری دریافت کردیم، اما امور مالیاتی همه این پولها را به عنوان درآمد لحاظ کرده و بر آن مالیات نوشته است.
داود همتی پناه با تاکید بر اینکه هر ٢ شرکت بورسی هستیم و مدارک مشخص است افزود: در مجموع از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدود ۲۸۰ میلیارد ریال مالیات برای شرکت در نظر گرفته شده است.
مالیات اضافه شرکت حذف میشود
مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان هم در مورد مشکل مالیاتی این شرکت گفت: باید حسابداری از شرکت موضوع را پیگیری می کرد اما نگران این مالیات ها نباشید، استعلامی از اداره امور مالیاتی قزوین در زمینه پولی که از شرکتی دیگر برای سرمایه گذاری به این شرکت داده شده، گرفته خواهد شد و شنبه هم مدارکی را ارائه دهید.
حمید زینلپور افزود: با تایید مستندات دریافتی همه این مالیات حذف خواهد شد.