شناسهٔ خبر: 72094643 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ضبط پنج هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در استان مرکزی

اراک - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌ کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: بیش از پنج هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی از ابتدای طرح تشدید نظارت شناسایی و ضبط شده است.

صاحب‌خبر -

«محمد رضایی» روز یکشنبه در گفت و با ایرنا، با اشاره به معرفی ۲۶ واحد متخلف به مراکز قضایی، افزود: بیش از پنج‌هزار و ۲۱۹ بازدید از ۱۱ اسفندماه سال گذشته یعنی ابتدای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی، انجام شده است و بازدیدها تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید:

آغاز طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فرآورده‌های خام دامی در استان مرکزی

وی ادامه داد: ۳۶۳ مورد غیر بهداشتی در بازدیدهای انجام شده به ثبت رسیده که اقدامات لازم جهت تشکیل پرونده و رسیدگی به تخلفات این واحدها در حال انجام است.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌ کل دامپزشکی با اشاره به تعداد ۱۵ مورد نمونه‌برداری از فرآورده‌های خام دامی در این طرح، افزود: پنج‌هزار و ۷۲۴ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی ضبط و با دستور مقام قضایی معدوم شده است.

رضایی عنوان کرد: در این طرح یک‌هزار و ۹۹۰ واحد تحت نظارت، شامل کشتارگاه، مرکز بسته‌بندی و عرضه فرآورده خام دامی توسط ۱۲۴ نفر از کارشناسان و دام‌پزشکان اداره کل دامپزشکی استان مورد رصد و بازدیدهای بهداشتی قرار می‌گیرد.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک‌هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.