شناسهٔ خبر: 72094536 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افزون بر چهار هزار بازرسی بهداشتی در خراسان شمالی انجام شد

بجنورد-ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: چهار هزار و ۴۸۵ مورد بازدید بهداشتی از مراکز مختلف استان در اجرای برنامه سلامت نوروزی(هشتم اسفندماه ۱۴۰۳) تاکنون انجام شد.

صاحب‌خبر -

سید احمد هاشمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: ۲ هزار و ۵۶۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در این بازرسی ها جمع آوری و ۹ مرکز متخلف پلمب شد.

وی افزود: ۷۷۹ مورد اخطار کتبی در جریان این بازرسی ها صادر شد که ۶۸ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ادامه داد: سه هزار و ۶۰۳ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا، ۸۲۴ بازرسی از اماکن عمومی، ۱۰۴ بازرسی از اماکن بین راهی و ۹۵ بازرسی از اماکن اقامتی در اجرای برنامه سلامت نوروزی انجام شد.

وی یادآور شد: طرح تشدید نظارت بهداشتی از هشتم اسفندماه ویژه عید نوروز و ماه رمضان با هدف تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان در استان آغاز شد و ۱۵ تیم بازرسی شامل ۹۰ کارشناس بهداشت محیط و حرفه‌ای به‌ صورت روزانه در شهرستان‌های استان فعالیت خواهند داشت.

هاشمی تاکید کرد: طرح با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای در ساعات اداری، غیراداری و روزهای تعطیل در دست اجرا است و هدف آن حفظ و ارتقای سلامت جامعه و مسافران نوروزی، ایمنی آب و مواد غذایی و کاهش بیماری‌ها است.

خراسان شمالی در حدفاصل قطب سیاحتی شمال کشور و مشهدالرضا (ع) واقع شده که سالانه در ایام تعطیلات نوروز مسافران و زائران زیادی از این خطه تردد می کنند.