شناسهٔ خبر: 72092513 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

آزادراه رشت _ قزوین مسدود شد

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:آزاد راه رشت_ قزوین محدوده حدفاصل رودبار _منجیل به دلیل ریزش کوه مسدود شد.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- ايمان محرابی نيا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور از  انسداد آزادراه رشت - قزوین حدفاصل رودبار - منجیل به علت ریزش كوه تا اطلاع بعدی خبر داد گفت: در حال حاضر تردد از محور جایگزین محور قدیم منجیل رودبار انجام می شود.

وی ادامه داد: تردد کلیه وسایل نقلیه در آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) تا اطلاع بعدی ممنوع است  و شاهد ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه، در مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل ماسال تا میانک و محدوده هریجان هستیم.

او بیان کرد: ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پلور تا زیار و حدفاصل آب اسک تا لاریجان و محدوده های وانا و بایجان و در مسیر (شمال به جنوب) محدوده های بایجان و حدفاصل وانا تا رینه گزارش شده است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور اظهار کرد: ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر (جنوب به شمال) محدوده پل سفید و تردد روان در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) و آزادراه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت) را شاهد هستیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها گفت:ترافیک سنگین در محور کنارتخته – قائمیه مسیر (رفت و برگشت) حدفاصل کنارتخته تا کمارج را شاهد هستیم.