شناسهٔ خبر: 72072688 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مردم مقاوم و مظلوم غزه بدانند کنار آنها هستیم و حمایت‌شان می‌کنیم

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آنهایی که به دنبال فروش غزه هستند بدانند مردم مقاوم‌تر خواهند بود، گفت: این حضور پر شور پیامی به اسرائیل و آمریکا است تا دست از خباثت بردارند در غیر این صورت نابود خواهند شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید محسن موسوی‌زاده اظهار کرد: امروز مردم خوزستان برای لبیک گفتن به امامین همچون ۴۶ سال گذشته پرشور در راهپیمایی روز قدس حاضر شدند.

وی افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمود روز قدس سال جاری متفاوت‌ترین روز قدس خواهد بود که حضور این جمعیت نمایانگر این است که مردم مصمم‌تر در این راهپیمایی حاضر شدند تا مردم مقاوم و مظلوم غزه بدانند کنار آنها هستیم و حمایت‌شان می‌کنیم.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آنهایی که دنبال فروش غزه و خارج کردن مردم غزه از سرزمینشان هستند باید بدانند غزه و جبهه مقاومت، مقاوم‌تر و پایدار‌تر خواهند بود و ما هم آنها را تنها نخواهیم گذاشت.

موسوی‌زاده گفت: مردم غزه باید مصمم‌تر از قبل ایستادگی کنند تا با کمک همدیگر این غده سرطانی رژیم صهیونیستی را برچینیم، این حضور پرشور پیامی به اسرائیل و آمریکاست تا دست از خباثت بردارند در غیر این صورت نابود خواهند شد.