شناسهٔ خبر: 72070701 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

وزیر علوم:

دانشگاهیان با شرکت در راهپیمایی روز قدس صدای بی‌صدایان باشند

وزیر علوم با تاکید بر اینکه دانشگاهیان با شرکت در راهپیمایی روز قدس صدای بی‌صدایان باشند، گفت: به دانشجویان نیز توصیه می‌کنم با مطالعه تاریخ ننگین، سراسر وحشت و وحشی‌گری اسرائیل، حقیقت را برای مردم روایت کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین سیمایی صراف با ارسال پیامی ویدئویی ضمن دعوت از دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس اظهار کرد: امروز بحران فلسطین یک بحران عربی، فلسطینی یا اسلامی نیست؛ بحرانی سراسر اخلاقی و انسانی است.

وی افزود: جنایات هولناک اسرائیل نقض آشکار همه اصول حقوق بشردوستانه، نقض همه اصول اخلاقی و انسانی است.

وزیر علوم عنوان کرد: از دانشگاهیان می‌خواهم با شرکت در راهپیمایی روز قدس صدای بی صدایان باشند؛ صدای مردمی رنج دیده و بی‌پناه. به دانشجویان نیز توصیه می‌کنم، با مطالعه تاریخ ننگین، سراسر وحشت و وحشی‌گری اسرائیل، حقیقت را برای مردم روایت کنند.

منبع: ایسنا