شهباز حسن پور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس و تجدید بیعت با آرمان های امام و رهبری، دشمنان داخلی و خارجی همچون گذشته ناکام ماندند.
وی با بیان اینکه روز قدس موجب شد مساله فلسطین به دست فراموشی سپرده نشود تصریح کرد: رژیم غاصب صهیونیستی با نسل کشی و کودک کشی هایی که انجام داد اکنون چشم مردم آزادیخواه جهان را باز کرده به طوری که راهپیمایی روز قدس در بیش از کشورهای مختلف جهان و به گواه برخی آمار در ۵۰ کشور برگزار می شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم در مورد ظلم هایی که در حق مظلومان فلسطین و غزه روا می شود احساس تکلیف می کنند و می خواهند صدای فلسطین مظلوم را به گوش مجامع جهانی که سکوت مرگبار در پیش گرفته اند، برسانند.
وی با تاکید بر اینکه امسال روز قدس به لحاظ میدانی و حوادثی که رقم خورده متفاوت تر از سال های گذشته است اظهار داشت: روز قدس به میعادگاه مردمی در ایران و دیگر کشورها تبدیل شد.
به گزارش ایرنا، روز جهانی قدس آخرین جمعه ماه رمضان است که امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ ش (رمضان ۱۳۹۹ق) آن را روز رسمی برای حمایت از مردم فلسطین اعلام کردند و از مسلمانان جهان خواستند که برای کوتاه کردن دست رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن به هم بپیوندند.
راهپیمایی روز قدس از ساعت ۱۰ امروز با حضور گسترده مردم از میدان شورا تا مصلای امام علی(ع) شروع شده است.