نبی الله محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: سرمایه گذاری در تولید یک راهبرد برای خروج کشور از رکود اقتصادی و به ویژه رفع مشکلات معیشتی است.
وی با بیان اینکه در بحث سرمایه گذاری برای تولید، مردم، دولت و مجلس شورای اسلامی نقش آفرین هستند، اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی در ارتباط با تنقیح و تنظیم قوانین مبتنی بر بهبود فضای کسب و کار و نظارت موثر بر سرمایه گذاری تولید نقش اثر گذاری دارد.
این نماینده مجلس گفت: دولت می تواند بسترهای سرمایه گذاری برای تولید را بیش از گذشته فراهم کند و در توسعه شرکت های سهامی، کسب و کارهای انفرادی، فعالیتهای شرکتهای دولتی، تسهیل در صدور مجوزها و به ویژه در رونق صنایع سبز مبتنی بر آمایش سرزمینی، رفع موانع تولید و مواردی از این دست نقش آفرین باشد.
محمدی با بیان اینکه مردم هم می توانند سرمایه های کوچک و اندک خود را به سمت سرمایه گذاری در تولید به صورت هدفمند هدایت کنند، افزود: به عبارتی مردم می توانند سرمایه های کوچک خود را از قالب سکه و طلا و سرمایه گذاری های غیر مولد به سرمایه گذاری مولد در تولید سوق دهند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: با این اقدام سرمایههای کوچک انباشت شده به سرمایه بزرگی تبدیل و در تولید به کار گرفته می شود.
وی اظهار داشت: با توجه به اصل ۴۴ قانون اساسی فعالیت بخش خصوصی و تعاونی در کنار بخش دولتی لازم و مکمل هم هستند و بخش خصوصی می تواند به صورت انفرادی یا شراکتی با ارائه طرح های تولیدی مجوزهای لازم را اخذ کند.
محمدی با بیان اینکه بخش خصوصی در قالب شرکتهای هفتگانه در قانون تجارت می تواند فعالیتهای تولیدی داشته باشد، افزود: هم اکنون شرکت های متعددی در سطح بزرگ مقیاس وجود دارد که در بورس اوراق بهادار پذیرفته شده هستند که می توانند طرح های توسعه خود را فعال کرده و نسبت به افزایش سرمایه اقدام کنند.
وی با بیان اینکه به عنوان مثال شرکت های متعدد سهامی در کشور و استان وجود دارند که میتوانند طرحهای توسعه خود را فعال کنند، گفت: این شرکت ها می توانند با افزایش سرمایه و جذب سرمایههای کوچک و سرگردان به سمت رشد تولید حرکت کنند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در هر صورت سرمایه گذاری در تولید، افزایش تولید را به دنبال دارد، گفت: افزایش تولید یک بازی برد برد برای سرمایه گذار و دولت به شمار می رود چون سرمایه گذار از بابت سرمایه گذاری خودش سود می برد و دولت هم با افزایش تولید، درآمد مالیاتی خواهد داشت و اگر این مهم بیش از گذشته محقق شود موجب کاهش تورم خواهد شد.
این نماینده مجلس ادامه داد: هرچقدر پشتوانه پول ملی مبتنی بر رشد تولید ناشی از سرمایه گذاری در تولید باشد به طور طبیعی پول ملی از قدرت لازم برخوردار خواهد بود و تورم نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
محمدی خاطر نشان کرد: از عموم مردم و هم استانی های گرامی تقاضا می شود سرمایه های کوچک و مختصر خود را در قالب فعالیت های انفرادی و یا شراکتی یا در قالب شرکت های هفت گانه در قانون تجارت به سمت تولید هدایت کنند و در جهت اشتغالزایی و رشد تولید ایفای نقش کنند و از مزایای آن در بلند مدت بهرهمند شوند.