شناسهٔ خبر: 72047307 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون وزیر ورزش و جوانان:

وزارت ورزش و جوانان گام‌های مؤثری در راستای ارتقای تولید برمی‌دارد

تهران - ایرنا- معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: وزارت ورزش و جوانان، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان و تووجه ویژه به حوزه‌های نوآوری و فناوری در راستای تحقق اهداف اقتصادی و ارتقای تولید، گام‌های مؤثری برخواهد داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، علیرضا رحیمی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری فرصتی طلایی برای تحول در بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور به‌ویژه در عرصه تولید است.

وی افزود: در وزارت ورزش و جوانان، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان و تووجه ویژه به حوزه‌های نوآوری و فناوری در راستای تحقق اهداف اقتصادی و ارتقای تولید، گام‌های مؤثری برخواهیم داشت. سرمایه‌گذاری در نیروی انسانی جوان، تقویت ایده‌های نو و حمایت از کارآفرینی، راهکارهایی است که می‌تواند باعث رشد و پیشرفت کشور شود. این سال، فرصتی است تا با هم‌افزایی و همکاری به سمت توسعه پایدار حرکت کنیم.

به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری کرده اند.»

وزارت ورزش و جوانان گام‌های مؤثری در راستای ارتقای تولید برمی‌دارد