شناسهٔ خبر: 72045634 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت‌ها از آغاز تعطیلات نوروزی/ کشف بیش از ۸۴ درصد سرقت‌ها

رئیس قرارگاه نوروزی عمار پلیس آگاهی فراجا از کشف ۸۴ درصدی وقوع سرقت‌ها در ایام تعطیلات نوروزی خبر داد و گفت: ۱۸ درصد سرقت‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار محمد قنبری گفت: سرقت یکی از معضلات مهم جامعه به شمار می‌رود که تاثیر بسیار منفی بر روحیه مردم دارد بنابراین باید زمینه ارتکاب سرقت برای سارقان فرصت طلب را از بین ببریم.

وی با اشاره به برنامه‌های متعدد پلیس آگاهی در خصوص مبارزه با سرقت در طرح نوروزی افزود: با تلاش کارآگاهان در مدت طرح نوروز تاکنون کشفیات سرقت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد رشد داشته است.

رئیس قرارگاه نوروزی عمار پلیس آگاهی فراجا به استفاده از ابزار‌های نوین در کشف علمی جرم تاکید کرد و گفت: اقدامات مضاعفی همچون تقویت گشت‌های ویژه خودرویی، موتوری و پیاده و همچنین هدایت ستادی و عملیاتی منجر به کاهش ۱۸ درصد از سرقت‌ها دراین ایام شد. 

سردار قنبری از کشف ۸۴ درصدی وقوع سرقت‌ها در ایام تعطیلات نوروزی نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: برای تامین امنیت مردم و مسافران نوروزی پلیس آگاهی در حوزه‌های مختلف مبارزه با جعل و کلاهبرداری، سرقت و جرایم جنایی با اقدامات عملیاتی و استفاده از سامانه‌های پایش و اطلاعاتی اقدامات گسترده‌ای را در دستور کار قرار داده است که این اقدام همچنان مستمر ادامه خواهد داشت.

وی به همکاری و مشارکت مردم در پیشگیری از جرایم به ویژه سرقت‌های مهم تاکید و خاطرنشان کرد: امید است شهروندان با رعایت هشدار‌های پلیسی و خود مراقبتی پلیس را در مبارزه قاطع با پدیده سرقت یاری دهند.

انتهای پیام/