به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، علیاصغر طهماسبی با اشاره به دوران سازندگی پس از جنگ و حمایت مردم در بازسازی کشور، افزود: در شرایط کنونی نیز که با تنگناهای مالی و اعتباری مواجهیم، حضور خیران و سرمایهگذاران برای رفع موانع تولید و توسعه ضروری است.
وی با تأکید بر شعار سال مبنی بر سرمایهگذاری برای تولید، خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم تمامقد در کنار تولیدکنندگان و بازرگانان ایستاده تا موانع را برطرف کند و گلستان را به جایگاه واقعی خود برساند.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان هم در این مراسم با بیان اینکه محور توسعه هر جامعهای آموزش و پرورش است، گفت: گلستان با تنش جدی در فضای آموزشی مواجه است و در منطقه قرمز قرار دارد.
قدرتالله نظری افزود: سرانه فضای آموزشی کشور ۵.۸ مترمربع است، اما در گلستان این رقم به ۴.۴ مترمربع میرسد.
وی افزود: با ۴۰۰ هزار دانشآموز در گلستان، ۶۰۰ هزار مترمربع کمبود فضای آموزشی داریم که تنها با نهضت مدرسهسازی و مشارکت خیران قابل جبران است.
نظری از برنامهریزی برای جمعآوری ۱۵۰ کلاس کانکسی در سال اول و احداث ۱۵۶ مدرسه با ظرفیت هزار و ۵۰ کلاس درس در سال دوم خبر داد و تأکید کرد: ۶۰ پروژه از این طرحها نیازمند تأمین اعتبار است.
نماینده علیآبادکتول در مجلس شورای اسلامی، نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در پرورش نخبگان گفت: ۷۰ درصد مدارس کشور فرسودهاند و نوسازی آنها ۹۰ هزار میلیارد تومان نیاز دارد اما بودجه تخصیصی کمتر از ۲ هزار میلیارد تومان بوده است.
رحمتالله نوروزی بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت خیران و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای تکمیل پروژههای نیمهتمام تأکید کرد.
عبدالغفور امانزاده، نماینده گرگان و آققلا در مجلس، نیز مدرسهسازی را صدقه جاریه دانست و گفت: کمبود زیرساختهای آموزشی در گلستان، بهویژه در مناطق محروم، بحرانی است و باید به این حوزه ارج نهاده شود.
در این مراسم، خیران مدرسهساز گلستان تعهد ساخت و تکمیل چند مدرسه را بر عهده گرفتند.