شناسهٔ خبر: 72036263 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مسئول ستاد خدمات سفر منطقه ۷ اصفهان خبر داد

ضرورت آگاه‌سازی مسافران درباره شرایط اسکان و تغییرات جوی

مسئول ستاد دائمی خدمات سفر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مسافران درباره شرایط اسکان و تغییرات جوی از اهمیت بالایی برخوردار است و نیروهای مستقر باید مسافران را به‌درستی راهنمایی کنند تا کمترین چالش در مدیریت اسکان پیش آید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی سلطان‌آقایی امروز _سه‌شنبه پنجم فروردین_ در دومین جلسه ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان با بیان اینکه یکی از نکات برجسته در نظرات مسافران گل‌آرایی شهر است، اظهار کرد: بازخوردهای زیادی از سوی مسافران درباره گل‌آرایی شهر دریافت کرده‌ایم که نشان‌دهنده توجه ویژه آن‌ها به این موضوع است.

وی با اشاره به کاهش شدید دمای هوا در شب‌های آینده افزود: در این راستا از کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان درخواست می‌شود تا تمهیدات لازم را در نظر بگیرد.

مسئول ستاد دائمی خدمات سفر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تاکید کرد: احتمال دارد در باغ فدک امکان اسکان فراهم نباشد و نیاز به جابه‌جایی مسافران باشد که این تصمیم در زمان خود اتخاذ خواهد شد.

سلطان‌آقایی با اشاره به نقش مهم آموزش و پرورش در فراهم‌کردن فضای اسکان گفت: در این شرایط، استقرار در مدارس، خانه‌های استیجاری و ورزشگاه‌هایی که برای اسکان موقت تدارک دیده شده‌اند، اهمیت ویژه‌ای دارد، بنابراین لازم است نیروهای بیشتری به باغ فدک و ستاد اسکان اصفهان اختصاص داده شوند.

وی ادامه داد: اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مسافران درباره شرایط اسکان و تغییرات جوی از اهمیت بالایی برخوردار است و نیروهای مستقر باید مسافران را به‌درستی راهنمایی کنند تا کمترین چالش در مدیریت اسکان پیش آید.