به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در این طرح با مشارکت ۲۰۰ بازرس از بهداشت فردی تا تجهیزات آشپزخانهای و سلامت مواد خام مواد غذایی سنجش میشود.
محمد به نشان افزود: رستورانهای بین راهی، مساجد و تکایا که نذورات و مواد غذایی توزیع میکنند و همه مراکز عرضه و تهیه غذا مشمول این طرح هستند.
او تصریح کرد:از ابتدای اجرای این طرح تاکنون ۱۸ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی و بازدید انجام شده که دو هزار مورد آن منجر به اخطار کتبی شده است و چهارصد مورد آن به مراجع قضایی معرفی شده و در نهایت ۱۳۰ مورد نیز به پلمب منجر شده است.
فعالیت شبانه روزی بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای استان در ایام نوروز
طرح تشدید سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، از یازده اسفند شروع شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
صاحبخبر -
∎