شناسهٔ خبر: 72025079 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه

ضرورت همکاری کشور‌های منطقه برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با وزیر خارجه ترکیه ، همکاری کشور‌های منطقه را برای توقف جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه کشورهای اسلامی، خواستار شد.

صاحب‌خبر -

گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیر امور خارجه ترکیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سید عباس عراقچی و هاکان فیدان در باره تحولات منطقه‌ای به‌ویژه وضعیت فلسطین اشغالی، از سرگیری حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان، تجاوزات این رژیم بر علیه سوریه و نیز حملات نظامی آمریکا به یمن گفت‌و‌گو کردند.

آقای عراقچی با محکوم کردن جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان در نقض فاحش توافق‌های آتش‌بس، خواستار اقدام فوری جامعه جهانی، به‌ویژه کشور‌های اسلامی و منطقه، برای توقف جنایات رژیم اشغالگر قدس شد. وی همچنین با محکوم کردن حملات هوایی آمریکا علیه یمن ، همزمان با از سرگیری جنایات رژیم اسرائیل علیه غزه، کرانه باختری و لبنان- بر اهمیت همکاری و هماهنگی بیشتر کشور‌های منطقه برای جلوگیری از تجاوزات علیه کشور‌های اسلامی و تشدید ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه تاکید کرد.

وزیر خارجه ترکیه نیز با اشاره به شرکت در نشست اخیر کمیته تماس عربی - اسلامی در قاهره برای بررسی وضعیت غزه، بر اهمیت اهتمام بیش از پیش کشور‌های اسلامی به وضعیت مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد.

وزیر خارجه کشورمان همچنین در رابطه با تحولات داخلی ترکیه نیز بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران تاکید و تصریح کرد: تحولات ترکیه یک موضوع داخلی این کشور است و ما اطمینان داریم که مراجع صلاحیتدار ترکیه به شکل مقتضی این تحولات را بر اساس مصالح ملت ترکیه مدیریت خواهند کرد.