شناسهٔ خبر: 72010050 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

چمنیان خطاب به پسران فوتبال ایران:

مانند یک سرباز گوش به فرمان، برای ایران بجنگید

آخرین تمرین تیم فوتبال نوجوانان ایران پیش از اعزام به عربستان برای حضور در جام ملت‌های آسیا برگزار شد.

صاحب‌خبر -
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، تیم فوتبال نوجوانان ایران که قرار است ساعت ۲۲:۴۵ امشب برای حضور در جام ملت‌های کمتر از ۱۷ سال آسیا راهی عربستان شود، از ساعت ۱۲:۳۰ امروز یک جلسه تمرینی را در زمین شماره ۲ مرکز ملی فوتبال پشت سر گذاشت.
 
در ابتدای این تمرین عباس چمنیان، سرمربی ملی نوجوانان در جمع بازیکنان، اظهار داشت: سال نو را تبریک گفته و برای شما در سال جدید آرزوی موفقیت دارم. چشم‌انداز ما آبان ماه و جام جهانی است. ۸ ماه پرکار و سخت را پیش‌رو داریم که از همین امروز آغاز می‌شود. سال جدید تجربه خوبی است، زیرا ممکن است انسان را نسبت به سال قبل متحول کند.
 
وی افزود: در این مدت تجربیات ارزشمندی را کسب کرده و به جایی رسیده‌ایم که نباید هیچ چیز را از دست بدهیم. با افزایش تمرکز و کاهش ضریب اشتباه، شانس موفقیت خود را بالا می‌بریم. این یک ماه می‌تواند مسیر زندگی و فوتبال شما را عوض کند. 
 
سرمربی تیم ملی نوجوانان تاکید کرد: در این فرصت کمتر از یک ماه، همه ما مکلف هستیم که با تمام وجود بجنگیم. الان تعداد نفرات حاضر در اردو به ۲۳ نفر رسیده و از کل کادر می‌خواهیم با تمام تمرکز در خدمت تیم باشند. برای موفقیت باید عمل کنید و نباید حرف بزنید. هرکسی عضو تیم است باید با تمام وجود بجنگد. 
 
چمنیان اضافه کرد: از امروز هر محلی را می‌بینید به موفقیت فکر کنید. مانند یک فرد عاشق که هر طرف را می‌بیند عشق خود را می‌بیند. شما هم عاشق موفقیت هستید. 
فقط می‌خواهم بار دیگر با هم عهد ببندیم که همگی با تمام وجود پای کار هستیم، زیرا موفقیت این تیم برای همه ماست. فراموش نکنید افراد زیادی این تیم را دعا کرده‌اند و آرزوی قلبی‌شان موفقیت شماست. 
 
وی اضافه کرد: کاملا گوش به فرمان باشید، زیرا برای موفقیت باید مانند یک سرباز بحنگیم. ویژگی بزرگ یک سرباز، گوش به فرمان بودن است. الان وقت چیدن میوه و صعود به جام جهانی است. 
 
پس از صحبت‌های ابتدایی سرمربی تیم ملی نوجوانان بازیکنان به گرم کردن بدن‌های خود پرداخته و در ادامه در نیمی از زمین به اجرای تدابیر تاکتیکی مشغول شدند.
 
سایه‌زنی در بخش حمله محور این تمرین بود.